dj tiesto geliyorrr....

atacanates

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 12 mayısta dj tiesto geliyor haber verim dedim heheheheheh:kop:

Ayrıntılı Bilgi alalım pls. :S

nere geliyor yine buz adamı gerçi orası degişti ama

dance 4 life

Bayılırım kendilerine.

tiesto en son yedi kule zindanlarina gelmisti guvenligin zayifligindan dolayi tam bi rezaletti kulelerden dusenler kavgalar kolunu bacagini kiranlar ... bence tiestonun qelmesinden cok hanqi mekanda calicagi onemli... bileti de mutlaka qelir bana ben haber veririm size biraz kovaliyim...:)

TIESTO "LIVE IN CONCERT" - "Elements of Life" World Tour 2007

"ELEMENTS OF LIFE" 2007 DUNYA TURNESI CERCEVESINDE 12 MAYIS 2007, Cumartesi gunu istanbul'a ilk kez CANLI KONSER icin gelecek olan TIESTO, dunyada ve Turkiye'de 7-70 taninan nadir megastar'larindandir.

Atina Olimpiyatlari Acilis Seremoni'sindeki performansi ile 4,000,000,000 izleyiciye ulasarak dunya tarihine gecmistir.

25,000 - 75,000 kapasiteli stadyumlarda canli konser biletleri ilk haftadan tukenen sanatcinin canli konseri sadece elektronik muzik severlere degil tum muzik severlere ve gorsel olarak tum yas gruplarina hitap etmektedir. istanbul konserinin kapasitesi limitli olacagindan ayrintilari takip ederek acele etmemenizi oneririm.

Arkadasar daha henuz netlesmemis ozellikle belirtiyim. Daha detayli bilgi yakinda aciklarlar...

Son düzenleme:
arkadaşlar bu tiesto dediğiniz üzerinde sadece ince dantelli bir bayan var o mu yoksa:D

I like Dj Tiestooo..;)

arkadaşlar bu tiesto dediğiniz üzerinde sadece ince dantelli bir bayan var o mu yoksa:D
yok be hocam naptin sende :D

Geri