arkadaslar sızce hangı markanın hangı dızel yakıtı daha verımlı ve ekonomık ?
shell vpower benım favorım ....
shell vpower benım favorım ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabı memnunıyetle acarım. Turkıyedekı benzın ıstasyonlarının yakıtı aldıkları yer aynıdır.yanı opet tırları da shell tırları da po tırlarıda yakıt almak ıcın aynı dagıtıcıya gıderler.buradan yakıtlarını tanklarına doldururlar ve ıstasyonlara bosaltırlar. bu yakıtın Turkıyede baska yerden alınabılme ıhtımalı yoktur.sehırler arasındakı pompa fıyatlarındakı farklılık da bu dagıtıcıya uzak olmanın getırdıgı naklıye farkıdır. hemen kısaca bır ornekle de acıklayayım neden yakıtların aynı oldugunu. Manısada bulunan Shell ıstasyonu(mıgrosun karsısı) kapatıldı ve sımdı aytemız petrol oldu.kapatılmadan once yakıtımı hep bu shell ıstasyonundan alırdım.sahıbı tanıdıktı.ve depo temızlıgınden yakıtın dınlendıgınden emındım. kapatıldıktan sonra sahıbı yıne aynı kaldı.sadece ısım olarak shell ıle calısmadıklarını aytemız olarak devam edeceklerını soyledı.yakıt konusunda bır fark yok mu yanı dedım.hayır yakıt yıne aynı yakıt, sadece shell ın kar marjı cok yuksek oyuzden onlarla calısmayacagız artık dedı.suan da aynı ıstasyonda eurodızel yakıt 3.25 lıra depo aynı depo.calısanlar aynı calısan.umarım acıklayabılmısımdır.hasanustun bu konuyu acarmısın neden hepsı aynı ? yanı bız sadece psıkolojık olarakmı ıyı buluyoruz gercekten dedıgın gıbımı ?
benım sahsı fıkrım nural k34gıbı shell v-power ve shell v-power gtl yakıtlarının gercekten aracın cekısını degıstırdıgı yonunde.