Dizel yakitim fazla?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan finished
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

finished

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 1.3 dizel aracim daha yeni 400 de 7.5 ortalama yaziyo ancak sitezmizdeki kullanici tablosuna bakiyorum veriler cok daha dusuk benim kmden dusuk olan arkadaslarin ki bile dusuk 6 - 6.5 ltre. Benim aracimda skinti olabilir mi? Servise danismalimiyim yoksa zamanla dusermi? Tam 420 kmde toplamda 180 tl mazot attim icinde gidilebilir 90 km yakit var diyo :s Cok garibime gitti bi tecrubelerizini paylasirmisiniz?

Ynt: Dizel yakitim fazla?

Valla bence 400 km de çok anormal değil hele 1000 km yi geçsin.Düşmezse servise bi danışın.

finished link' Alıntı:
Arkadaslar 1.3 dizel aracim daha yeni 400 de 7.5 ortalama yaziyo ancak sitezmizdeki kullanici tablosuna bakiyorum veriler cok daha dusuk benim kmden dusuk olan arkadaslarin ki bile dusuk 6 - 6.5 ltre. Benim aracimda skinti olabilir mi? Servise danismalimiyim yoksa zamanla dusermi? Tam 420 kmde toplamda 180 tl mazot attim icinde gidilebilir 90 km yakit var diyo :s Cok garibime gitti bi tecrubelerizini paylasirmisiniz?

2000 km ye yaklaşırken 5 lere inecektir dert etmeyin sabredin derim ve ilk 2000 km bence pek basmayın 2000 i geçince bi kırbaç vurun bakalım sonra da az yakmanın keyfini sürün sadece biraz zaman

2000 den sonra kırbaç güzelmiş :D Teşekkürler yorumlar için :)

ben de ilk aldigimda,
bin kusurlere kadar;

8.2 ile 7.5 arasi takilmistim :)
gayet normal bence.. :)

bende az oha cekmediydim zamaninda, simdi 6 dedigime bakmayin :)

Herhalde 1000 den sonra birden dusuyor :)

yavas yavas dusuyorda, birden dusuyo gibi gelio

benim araç 13400km falan bu kilometrenin en az 10000 i yazın yapıldı ve genelde klima hep açıktı bizim oranın sıcağı adamı kurutur buna rağmen 5,2-5,3 arasında gidip geliyor.şimdilerde uzun yol hep 90 a sabitliyorum direkt 5,2 ye iniyor daha da ineceğine eminim.ayrıca 90 a sabitleyince ortalama 3,5 yakması da hem cebimi koruyor hem dolaylı olarak canımı ve malımı tavsiye ederim  greatt

o sekilde duserde 5.3'lere, ben o sekilde arabayi kullanamam... bu ara benim ortalama 6.2'ye yukseldi, masallah  gaz dipte kullaniorum baya galiba :)))

onderak link' Alıntı:
o sekilde duserde 5.3'lere, ben o sekilde arabayi kullanamam... bu ara benim ortalama 6.2'ye yukseldi, masallah  gaz dipte kullaniorum baya galiba :)))

sürekli gazlayınca sıradanlaşıyo bana göre arada bir olunca andrenalin daha iyi hissediliyor  ;D

Geri