dizel motor kızdırma bujisi

kısa süre dediğiniz kaç gün kaç km cvp için tşk.

bizde de ışık yanıyordu...bugün servise gittik söndürdü kızdırma bujisindenmiş dedi...biraz bindim tekrar yandı...yine gittim adam kontrol etti 1 tanesi patlakmış...25 tl dedi bosch orjinali dedi...değiştircekti sökülmedi adam zorlamak da istemedi kırarsak bi işe yaramaz dedi...sen bayramdan sonra uğra istersen dedi...akşam karanlığı olduğundan dursun dedim bende sonra bakarız...

Bence bu isitma bujilerinin ayni anda degismesinde fayda var. Cünkü herparcanin karakteristik özelligi farklidir ve dengeyi bulmasi lazim.

benim buji arızalandığında tech2 ye bağlandığında göstermiyor. kablo ile kontrol edip problemi tespit ediyorlar. birde kontağı çevirip beklediğimde buji ışığı 3 sn sonra sönüyor. fakat aracı çalıştırırken tekrar çok kısa süreli yanıp sönüyor. bunlar normalmidir.

lütfen yorum

kontağı 2.seviyeye aldığında 1-2 sn yanıp sönmesi lazım marş bastıktan sonra da yanıyırsa sorun vardır

yanıp sönüyor 2sn marşa bastığım anda ise bir anlık tekrar yanıp sönüyor. kısa devre falan mı var acaba yoksa normal mi?

Son düzenleme:
Geri