Dizel gibi mi çalışıyor, bana mı öyle geliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lpg de landirenzo kit varsa ses normal. dizel gibidir.

iteceklerden arkadasım

bi arkadasin benzin pompasi arizaliydi dizel gibi calisyordu rolantide

bende 97 vectra cd vardı o da dizel gibi çalışırdı.ustaya götürdüm siboplar vuruyor falan dedi.dünya kadar da masraf çıkardı bende yaptırmadım.

manifolt için size bayaa yüksek fiyatlar vermişler. biraz araştırın ucuz yollu headers bulursunuz.. 250-300 lira civarı ;)

ben catlak monifoldu sanayide yaptirmistim.. Degistirmeye gerek yok

lpg enjektörleri dizel gibi ses çıkarır özelikle aracın gögüsüne yakın bi yere mont edilmişse...

lpg enjektörlerinden de süpheleniyorum lpg de iken ses artıyor. benzine geçince ise bir miktar azalıyor.

pederde de g war zawoli tüp war..gazda ses çıkar enjektörlerden gelir normal ama çekiştn düşme fln olmuo gayet memnun...

aracım sıralı lpg li ve yağ, hava filtre ve benzin filtresinin bakımlarını yaptırdım. bujiler ve hava filtresine değişime gerek yok bidahaki bakımda yaptır dediler.

Ayrıca araştırmalarım sonucunda sibop yiticiler de sıkıntı olursa da oluyormuş.Doğru mu??

Manifolt masrafı ort. ne kadar tutuyor?
Sabah tam çalıştığında bi kütürtü oluyor. Bu da normal mi?

İlk Çalıştığında bu kütürtü benim araçta da oluyor. Motor kaputunu açıp sesin nerden geldiğini dinlemeye bile fırsat kalmadan geçiyor. Sebebi nedir cevap verebilecek arkadaş varmı acaba? Bunun için konu açaçaktım ama siz dile getirmişiniz.

Geri