dizel astra ilk kalkış gıcırtısı

ghostrider1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabamı yeni aldım daha 3 gün oldu fakat 1. viteste kalkarken gıcırr diye bir ses geliyor sanırım bu kronik herkeste varmış çok sinir bozucu bir ses... sonrada kesilen arkadaşalar var sanırım nasıl bir işlem uyguladılar ?

Ynt: dizel astra ilk kalkış gıcırtısı

hiç duymadım...gerçekten

Arkadasim arama bolumunde bu konuyla ilgili aciklama bulabilirsiniz   Sanirim uygulama yapmadan zamanla geciyormus.

Nerdeyse herkes bu sesi duydu forumda kafaya takılacak bir sorun değil.Sadece sizin aracınızdan çıkan bir ses değil çünkü.
Hakan hocam yazmıştı forumda bu ses sonradan gidiyor demişti.Kafanıza takmayın. ;)

Şayet bu ses vuvlama şeklinde bir ses gibi birşeyse bende ilk aldığım dönemde duyuyordum. Şimdi böyle bir ses yok. Ancak gıcırtı için birşey söyleyemeyeceğim.

tomacco link' Alıntı:
Nerdeyse herkes bu sesi duydu forumda kafaya takılacak bir sorun değil.Sadece sizin aracınızdan çıkan bir ses değil çünkü.
Hakan hocam yazmıştı forumda bu ses sonradan gidiyor demişti.Kafanıza takmayın. ;)

O zaman benimki "Kendine ևok Sövdürmeden" Sessizce çıkıp gitmiş motorumdan :D  

bütün dizellerde var bu ses. yani aracınızda herhangi bir sorun yok. ben servise gitmiştim bu ses için pompadan geliyo anormal bi durum yok dediler.

selam aracı dun aldım astra sport 1.3 dızel il kalkısta sankı ıkı metal parcası bırbırıne surtuyormus gıbı enteressan bı ses cıkıyor, 1 km gıtmeden servıse gerı donum yokus kalkıs destegı dendı,rahatsız edıcı bır ses uzun yıllardır dızel kullanıcısıyım.opele ozgu bır ses mıdır ,ustune dusmelımıyız,yorum yapabılecek varmı ,
forumda yenıyım,herkese ıyı seneler ayrıca.

alptoner link' Alıntı:
selam aracı dun aldım astra sport 1.3 dızel il kalkısta sankı ıkı metal parcası bırbırıne surtuyormus gıbı enteressan bı ses cıkıyor, 1 km gıtmeden servıse gerı donum yokus kalkıs destegı dendı,rahatsız edıcı bır ses uzun yıllardır dızel kullanıcısıyım.opele ozgu bır ses mıdır ,ustune dusmelımıyız,yorum yapabılecek varmı ,
forumda yenıyım,herkese ıyı seneler ayrıca.
daha önce de bahsetmiştim bu ses belirli bir zaman ve km sonra gidiyor
çoğu arkadaş da bu şekilde tecrüber etti
yaklaşık 8-10 bin km sonra bu ses kesildi ben de
bu arada hoşgeldiniz Fransa'dan mı katılıyorsunuz foruma:)

8-10 bin km çok ya baktırmakta fayda var sanırım.

Geri