Dizel aracima benzin koyan pompaci....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ForCorsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ordan yakıt alıyorum bende ara sıra ama bundan sonra mecbur kalmadıkça almiycam.
geçmiş olsun. inş büyümez sorun.

BEnımde Motoruma koymustu Dudulludakı PO Motora benzın koyacagıma mazot koymus motoru az kalsın elımıze alıyorduk..sizede geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Bence şirkete şikayette de bulunun ve servis de kontrol ettirilmesini sağlayın.

lt hesabımı yapıyor adamlar hala??
yaw şu dünyada ne adamlar var abiler yaa:mad:

büyük geçmiş olsun dikkatli olmak lazım basıma geldiği için söylüyorum gaz alırken dikkat edin gaz pompasını sökmüyorlar bazen takılı kalıp giden çok insan war :( :(

aynısı babamın başına geldi sıfır pickup aldık araba daha haftasını doldurmadan bu olayı yaşadık babam aşağı yukarı 40 km gittikten sonra sıkıntıyı anlamış eve geldi yemekten sonra in bi bak araba zor geldi buraya kadar bi çalıştır dedi indim araba çalışmadı.sabah tekrar denedik yine çalışmadı pazar günü olduğu için sürekli gittiğimiz nissan yetkili servisi kapalıydı yol nissan yol yardımını aradık bize kavuklardan nissan servisinden bi ekip yollandı gelen usta bozuntuları aracın yaıkt filtrelerini söktüler ettiler bişey anlamadılar arabayı filtresiz çalıştırdılar ve yine aşağı yukarı 50 km yaptı araba servise kadar ertesi gün bizi aradılar ve depoda benzin olduğunu söylediler temizlik işlemlerini yaptık dediler gittik arabayı almaya ve babam başladı saydırmaya sizin ustalarınız nsl anlamaz benzin olduğunu nsl benim arabamı yürütürsünüz bu kadar yol daha fln filan tabi sonuç yok üstüne üstlük arabadan babamın avda kullandığı çakılar bile çalınmış sonra servis faturasını alığ doğtu benzinliğe gittik faturayı istasyon itirazsız ödedi tabi oda pompacıdan kesmiştir muhtemelen fakat olay bununlada bitmedi babamın içi rahat etmedi ve sürekli gittiğimiz servise aracı götürdü ve oraya gidince aracın deposuna hiç bi müdahale edilmedi anlaşıldı sadece hortumla benzini çekmişler oysa bize bi çok yenilenen parça saymışlardı bunun üstüne babam bidaha saydırdı servise gidip.daha 6 günlük sıfır bi arabanın başına bunlar geldi ve arabanın motorunun 30 binden sonra sorun yaratabilceği söylendi şuan araç 80 kusurbinde çok şükür çekişte hiçbir problem yok ama ozamandan beri her müşteri hizmletri telefonunda kavukları şikayet ediyor:D:Dsende keşke direk bi servide gitseymişsin istasyon yerine.yinede geçmiş olsun ozamandan beri 10 kere kontrol ederim pompacı ne koyuyor diye.

Geçmiş olsun. Umarım sorun çıkmaz. Ben olsam daha tepkili davranırdım:mad:

insanlık halidir hata olabilir.. birazda bizim sorumluluğumuzda bu iş.. benim araç benzinli.. adam tabancayı sokarken bakıyorum tabancanın çıktığı yerde ne yazıo 95 i görünce tmm diorum içim rahat.. adam benzini dolduruyo depoyu kapatıyo, kitliorum kapımı gidip kredi kartını çektirip geliorum..
sonuç olarak siz haklısınız tabikide hem demişsiniz hemde depo kapağında yazıo ama işi şansa bırakmamak lazım işte.. ayrıca kazık yememek için de benzin dolana kadar saatin başında durmakta fayda var

Kesinlikle meftuna katılıyorum. Bu onlardan çok bizim sorumluluğumuzda olan bir konu. Adamın dalgınlığına gelir koyar allah korusun ama araba bizim ve biz çekeriz acısını. Bu arada Savaş abinin dedikleride çok doğru falak orası İstanbul ve kıyamet gibi insan 10 kişi eksik olsa ne olur. Allahtan artık fiş denen bir olay var, eskiden oda yoktu adamlar zaten alışmış ne malum dicek buradan aldığın sen istediğini de... İnşallah ileride bir problem yaşamazsın senin yaşadığında bizlere ders olur.
Araçlarımız kesinlikle çok değerli...

Ahmet Altınçubuk

geçenki konuya da yazmıştım euro dizel dememe rağmen normal dizel koyup bişey olmaz abi diyen adam gördüm, bişey olmaz abi, filtreleri tıkayacak kurum yapacak bana bişey olmaz abi diyor.
O günden beri pompacının başında bekliyorum. size de tavsiye ederim.

Geri