dizel araca benzin koymak

Corsa c cdti model arabam var soguk havada cok zor calisiyor ama zor derken yanlis anlasilmasin yaklasik 6-7 kez 10'ar sn'lik marsa basma sonrasi ancak calisiyor. Ne yaptiysam duzelmedi bunlar opelin kronşk hastaligi dediler neyse Bugun bi taksiye bindim laf lafi acti dedim bole bole adam dediki abi depoya biraz benzin koy sabah tik diye calisir dedi bu nasil olcak dogrumu koysammi? bi zarari olurmu? mesela yari depo mazota nekadar koymaliyim,bilen deneyen kullanan varmi
senın mazot ısıtıcıların calısyormu ılk calıstırmadakı kontrol ettırdınmı (kızdırıcılar)

:) en az 5 usta gezdim hepsi kontrol etti acayip isitiolar ben bile sasirdim :)

askerde man kamyona koymuştum stop ettikten bi kaç saniye sonra motor durdu ama ne yokuşlar çıktım canavar gibi 160 km tol yaptım sorun çıkmadı .. ma yeni nesil motorlarda ne olur bilmem ..

Kardes bence benzin eski kara duzen dizellerde sorun olmazdi zaten coguda kacak mazot kullanirlardi ama artik teknoloji degisti siz bazi arkadaslar mars motoru demis bende bir gorus bildirsem isitma bujilerine baktir bence arac mars a basiyor ama calismiyor marsmotoru bozuk olsa arac marsa basarmi 10 kez hemde bence isitma ile ilgili problem denersen haber ver de bende tamircilige soyunuyum..

Geri