dizel araç geç sınma..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2007 corsa d cdti aracım dizel olduğundan dolayı motor da geç ısınıyor..sabah yaklaşık 4 km yol alıyorum kalorifer yeni yeni ısıtmaya aşlıyor.benzinlideböyle bir sorunla karşılaşmadım.araştırdım ve araç dizel olduğu için motorun geç ısınmasının normal olduğu söylendi.bu yorum doğrumu...doğru ise acaba ne yapmalıyımda sabahları motorun erken ısınmasını sağlayabilirim...

Arkadasim bende daha yakin zamanda duymustum dizel araclar benim dedigim wolksvagen transporter adam 25 kilometreden sonra gercekten isisini verdigini soylemis ve servisin bunun normal olabilecegi soylenmis simdi dizel araclar da isi problemi olabiliyor sana tavsiyem bir servisine sor turkiyede webosta deniliyor ikinci bir kalorifer diyleim aractan ayri sekilde calisiyor mazotu depodan kendisi cekip bir motorgibi calisiyor sonra bu isiyla motoru motorbloku suyunu isitiyor araca binmeden yarimsaat once dugmesine basmaniz yeterli siz bindiginizde sanki daha yeni stop ettiginiz bir araca binmis gibi sicak bir arac ve sicak bir motor arastirmanizi tavsiye ederim ..
Barboros Serin.

yokmu bunun çaresi ya....
dolmuşçular gibi karton falan mı koysak acaba

karton mantıklı aslında:)

dizeller öyle evet ısınmam alalh ısınmam diyo araç:D

Geri