Bu hesap normal ev kullanıcısı için değil firmalar içindir arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahadır sen LPG'ci değilmisin, insanların kafasını karıştırma![]()
Senin gördüğün değerler lpg
![]()
Dizel iyidir
Bahadır ben alttaki mesajların için takılmıştım sana ,Tabi alıntı yapmayınca karışmışdinçer abi ben spkilerin dediğini söylüyorum. yanlışım varsa programı izleyen arkadaşlar düzeltsin. spiker: dizel araç ortalama bir depoyla 800km yol yapsın dedi. yine aynı depoyla benzinli motoru olan bir aracıda aynı depoyla 800km yol yapıyor diye düşündü. oysa atıyorum 50lt ile dizel 800km yol yaparken benzinli 650km yol yapıyor demek istiyorum ben. spiker herikiside aynı kmyi yapar diye hesapladı
valla eğer performans isteyerek basıyorsan ekranda gördüğüm rakam ne kadar fazla ise o kadar tatmin oluyorum ben. neden? o gücü beynimde de hissediyorum ondan. zaten performans için biniyorsan ekonomiyle ne işin var.
Sen lpg'ci olduğun için istedğin gibi basıyorsun gaza, yol bilgisayarıda pek etkilemiyor yanibenimki basınca gidiyor. ben kendi adıma konuşuyorum...
sizin bakım masraflarınız 150 lira ise benzinli motor bakım masrafı 100 lira. o kanalı bugün bende izledim. evet hesapta biraz yanlışlık var ama atıyorum ben gibi yılda 10000kmyi zor bulan kişiler için dizel dezavantaj. yetkili servislere ve düzenli olarak yılda 2 kere bakıma giren araçlar için konusuyorlar o program için konusursak.