dıt dıt sesı

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar benım eskı kaset çalar teypımde radyo çalarken bazen dıt dıt dıye ses yapıyordu çogunlukla anayollarda gıderken yenı teyp çalınınca pıonner 2900 aldık ama o sesın nasıl çıktıgını bulamadım ayarlarını bulamadım acaba aranızda bılen var mı

dıt dıt sesmi lazım

sesin ne işe yaradıgını biliyomuydun?

bazı teyplerde otomatik haberleri açma özelligi var dıt dıt ypar onun dısında dıt sesi bilmiyorum

pioneer 2900 unda en üst sağdaki tus belki dıt a yardımcı olur ta/af mi neydi adı

genelde yeni teyplerde bulunan sinyal kalitesi düşünce otomatik radyo istasyonu arama özelliğinden de olabilir...

slm arkadaşlar benım eskı kaset çalar teypımde radyo çalarken bazen dıt dıt dıye ses yapıyordu çogunlukla anayollarda gıderken yenı teyp çalınınca pıonner 2900 aldık ama o sesın nasıl çıktıgını bulamadım ayarlarını bulamadım acaba aranızda bılen var mı
rds varsa AF VE TA acarsan sinyal sesını alırsın trafık anoslarını acıl haberlerı verıyor hesapta :D

Birtek İzmir otobanında uzun bir tünelden geçerken duydum öyle bir anons :D ilk önce anlamadım sonra adamın hız sınırı hakkında ileri geri konuştuğunu duyunca kapattım radyoyu :D

AF modunda oldugu için gelmiştir dıt dıtt sesi..

Rds trafik durumu veya haber

Geri