Discovery'de Wheeler Dealer izliyomusunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar discovery de wheeler dealer izliyomusunuz..adamlar 2.el eski arabaları belirli bir paraya alıp toplayıp satma üzerine bir program yapmışlar...akşam bir 96 m3 cabrio yu 4500 sterline aldı..kafayı yedim resmen:))

evet cokta güzel program ben severek izlerim.

Klasik Jaguar ı aldıkları bölümü izleyin derim netten bulup.
Çok güzel bi program bende izliyorum.

Evet jaguarı bende izledim...adamlar çok uygun fiyata parça bulabiliyolar...

adamlarda araç fiyatları uygun parçalar pahalı, güzel bir program denk gelirsem bende izliyorum

saab ın eski bi modelini izlemiştim bende...

adamlarda araç fiyatları uygun parçalar pahalı, güzel bir program denk gelirsem bende izliyorum

İşte bu yüzden biz sadece izlemekle yetinebiliyoruz :D

oto parçası satan marketlere gidip istediği parçaları raflardan almaları deli ediyor beni:D
biz burda araçlarımız için yüksek paralara bile istediğimiz parçaları bulamazken adam 30-40 yaşındaki ingiliz ve alman modellerine ait parçaları sıfır veya çıkma olarak rahatça buluyor.

ben bulamadığım parçayı ankaradan alıyorum. raftan. hurdacılar sağolsun. adamlar jet motoru bile bozuyor.

Ben de çok beğeniyorum o programı ...

Usta olan ve arabayı tamir eden adam çok yetenekli ve işi iyi biliyor, M3 ün şanzımanı değiştirdi, tüm döşemeleri felan söktü taktı...

Adamlar, Klasikleşmiş Modeller ile çalışıyorlar genelde.

Benim de en çok deli olduğum, 20 -30 yaşındaki araçlar için hiç zorlanmadan yedek parça bulmaları. Şaka gibi yani.

Geri