Dışardan araba alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aykutay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İngiltere'den bir araba almak istiyorum. Araba Türkiye'den alınmış daha sonra ingiltereye götürülmüş şuan o arabayı almak istiyorum ne gibi masraflar çıkar nasıl alabilirim bilgilendiriseniz sevinirim :)

Yokmu bilgisi olan :(

durum karışık biraz ama modeli biraz eskiyse 3 araba parası ödersin. tün vergiler 0 km araç üzerinden hesaplanır.

Araba 2005 model

2.el getirilmiyor diye biliyorum, kdv, plaka masrafı, vergisi birde ingiltereden gelecek araç sol direksiyondur umarım?

araç türkiye'den alındığı için sol tarafta

bende en az üç yaşında olmalı diye biliyorum. tabi bu söylediğim Almanya için geçerli. ingiltere için farklı mı bilmiyorum...

valla ben tıp elektroniği işindeyim biz dışardan makina getiremiyoruz ikinci el, Türkiyeye ikinci el makina sokulması yasak getirenlerde illegal yollarla sokuyo arabada alınmaz heralde bide napcaksın aynı arabadan burda yokmuki?

ingiltereden kesin dönüş yapacak birini bulup aracı onun üstüne yaparsanız olabilir, o zaman ötv ödenip araç sokulabiliyor
ama sadece gurbetçilerin kesin dönüşlerinde geçerli bi uygulama.
ama ondan sonraki satışları için de kısıtlar olması lazım orasını bilemiyorum

Burdaki fiyatla ordaki fiyat arasında uçurum var resmen o yüzden :)
Bende 2. el araç sokulmadığını biliyorum ama araç türkiye'den alıdnığı için değişik bi şeyler olabilir diye sormuştum

Geri