dış sıcaklık sapıttı sorunu bulamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın outs temp yazan yerde bazen F harfi çıkıyor bunun dışında da sıcaklığı sürekli yanlış gösteriyor (güneşli havada -7 gece -22 gibi).bu soruna takmış durumdayım ön tampondaki sensörü değiştirdim sorun aynen devam etti soketini temizledim olmadı eskisini geri taktım iki gündür F harfi yok ama yanlış gösteriyor hadi bundan da vazgeçtim yanıp yanıp sönüyor koldaki düğmeye basıp kapatmam gerekiyor kapatıyorum 2 dakka sonra yine aynı şey bir fikri olan var mı acaba

kardeşim opcom tech2 ye bağladın mı_?ne hata veriyor_?biliyorsun bizim oyuncaklar çok alengirli.belki elektronik bir sorun vardır_?

geçen baktık tech 2 ile birşey görünmüyor çünkü sıcaklığı gösteriyordu ama yanlış da olsa gösterdiği için sanırım.kablo temassızlığında sıcaklığı yanlış göstereceğini zannetmiyorum ki yeni sensörü taktığım halde bile yanlış gösteriyor
yolbilgisayarına kalibrasyon falan gerekiyormu acaba -20 lere çıkıp aniden - 8 kadar düşüyor.ama nolduysa tamponu söktükten sonra oldu ya da yine denk geldi

Son düzenleme:
walla bi bilgim yok ama türk işi çözüm kutup başını sök bekle yarım saat geri tak :) sebebini bilen wardır we paylaşacaktır die tahmin ediyorum

Tech2 ile bişi gözükmez.
Hava scaklığı 3 C altına düştüğünde buzlanma uyarısı için ekran yanıp söner normal.
Tolga ekran bağlantıları ne durumda. bence ekranın arkasında eşleştirdiğin kablolara bak. oynuyo olabilir.

Son düzenleme:
cengiz abi bende ondan şüphelendim aslında çünkü orjinal teybini geri takarken data kablosunu aradım bağlamak için kurcaladım bütün kabloları temassızlık olabilir

Geri