Direksiyona vuran tıkırtı sesi (deli etti beni)

yardımınız için tşk ederim ustam yalnız bir iki sorum daha var zahmet olmazsa cvplarsanız sevinirim.
1- bu sorunu tamamen çözüyor mu?
2- mafsal işleminden kastınız nedir?
3- bunun toplam maliyeti ortalama nedir?

vec b kullanıcıları ise direksiyon mavsalını değiştirecek opelin geliştirdiği mavsalı takacaksınız parça nosu 1609003 dür . 325.95 + kdv satışı var

ustam benim (vectra b) direksiyondada ses var ancak böyle kasılma sesi gibi direksiyonu hafif sağsol yapınca kesiyo kastırınca kesiyo garıltı tarzında bi ses aynı olay mı çözüm mafsal mı acaba bi ara söküldü mavsalın o geçme yerine elektrik bandı sarıldı ilk zamanlar kesildi gibi oldu ama aynen devam ediyo

corsa c

Ustam slmlar, uzun zaman olms forum acılalı ama yenı arastırırken buldum, corsa c 2004 aracımın kronık tıkırtı sorunu var, bır kere tamır oldu ama ılk zaman bıraz azalmıstı ses 1 1,5 sene oluyor tamır olalı, sımdı yıne ses var, bunun ıcın onerdıgınız mafsalın sokulmesı vs tavsıyelerı sanırım yakın cıvarımdakı ustaların ısıne gelmıyor kımse bılmıyor bu yontemı, ızah edıorum onuda bılmıoruz yapmıoruz dıye gecıstırıolar, ne tavsıye edersın ,benım halledebılecegım bıseymıdır ?, yakın olsak yanına gelmek ısterdım ama kocaelı deyım

Bu tıkırtı sesi bendede var ve sanırım sis farı düğmesinin olduğu kısımdan çünkü o kısma bastırdığımda ses yok oluyor

Bu tür durumlarda asla parçaları sokmemek gerekir hepsi tirnakli klipsli plastik parça ne kadar Sök tak o kadar Yalama olur ses yapar. Çözüm silikon sprej youtube de nasıl uygulama yapıldığı gösteriliyor. Bizzat kendi aracimda uyguladim sonuç gayet iyi ;)

Ben o dertten 2 yıldır muzdaripim. Artık uğraşmayı bıraktım. Abimin bir arkadaşında da aynı sorun varmış abim diyor ki gitmiş sanayiye bir usta 2-3 şeyi sıkmış baktım ses falan kalmamış. ben 2-3 ay uğraşmıştım anlamadım gitti.

Geri