Direksiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omega345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omega345

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımda dıreksıyon sımıdı cok agırlastı araba hızlandıkca dıreksıyon yumusuyo yalnız park sırasında cok agırlasıyor sanayıye goturdugumde power ı bozulmus dedıler ve yuksek bır fıyat cıkardılar sızce neden agırlasmıs olabılır powerı bozulduysada ucuza nerden bulabılırım arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum

ucuzu na kacma önemli parcalar!

bide teknik servis bölümüne aç bu konuyu istersen ustalarımız o tarafla daha çok ilgileniyo olabilirler

ya çıkmasını alıcaksın yada tamiratı warsa yaptırcaksın

direksiyon kutusuna revizyon 1,000 YTL'yi geçiyor. Direksiyon kutusundan önce Rot ayarına baktır.

omega345' Alıntı:
aracımda dıreksıyon sımıdı cok agırlastı araba hızlandıkca dıreksıyon yumusuyo yalnız park sırasında cok agırlasıyor sanayıye goturdugumde power ı bozulmus dedıler ve yuksek bır fıyat cıkardılar sızce neden agırlasmıs olabılır powerı bozulduysada ucuza nerden bulabılırım arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum

omega345' Alıntı:
ses yapıyormu?? sesı felan yoksa kolay kolay power.. bı kaç ustaya göster derım..

omegalarda direksiyon hız sensörü var genellikle bu parça arıza yapıyorr opelden anlayan birine göster başka yerde baktırma.

servise götürmeni tavsiye ederim. bizim astrada da aynı sorun oldu. Orj. 1500 ytl istediler bizde çıkmasını bulup hallettik.

Önce netleştir tam sorunu buldur sonra opel parçaları satan yerlere sor yok çok pahalı derlerse doğru hurdacılara

break pad

Herkese selamlar... Aracımda bir ara break pad yazısı yazıyordu sonra kayboldu 1 ay kadar hiç yazmadı; fakat son bir haftadır kontağı her açtığımda break pad yazıyor ve kaybolmuyor. Ön balatalar iyi durumda görünüyor. aracı aldığımdan beri 50000 km yaptım ve hiç balata değştirmedim. Acaba iyi gibi görünmesine rağmen değişim zamanı gelmiş olabilir mi ? Ayrıca bu uyarı arka balatalarla ilgili olabilir mi? Ya da sensör kablosunun dış yüzeyinde bir yırtılma var bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? Çok soru sordum sanırım şimdiden teşekkürler herkese

Geri