Direksiyon Yardım !..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer767
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omer767

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://img530.imageshack.us/gal.php?g=dscn9600.jpg

direksiyon belli noktalarda ilk günkü parlak deri özelliğini kaybetti...Çok tutulan yerlerde nubuk görüntüsü oluşmaya başladı ve git gide büyüyor buna nasıl engel olabilirim ne gibi yöntemler önerirsiniz ?

Konuyu opel team service başlığınada açtım sornadan burayı daha doğru düşündüm burayada açtım iki konudan birisini silebilirsiniz ;)

bende diğer tarafa cevap yazdım tekrar düşündüm acaba yanlış yerdemi konu diye :)
bu iş için özel bir madde yoksa eğer dediğimi deneyebilirsin, derimont boyası

dostum cok onemlı bır sorun degıl kullanmaya devam et senı rahatsız edecek duruma geldıgınde yaklasık 100 tl gıbı bır rakama tekrardan kaplıyorlar veya sımdıden bı kılıf takacaksın

şu deri mont boyalarını bir deniyeyim olmazsa biraz daha yıpranınca mecbur tekrar kaplatıcaz yardımlarınıza tşkler ;)

kullanıma bağlı aşınmalar sonucu ...
hiç birşey zamana karşı koyamaz...
ben boyalarında etkili olacağını sanmıyorum ama belki boya yerine vernik gibi vernik demiyorum ama tam adını bilmediğim için. şeffaf koruyucu kremler var ise belki işinizi görebilir.

Bu saatten sonra onu hiçbirşey kurtaramaz artık yıpranmaya başlamış. Bence boyamayı hiç düşünme, İki günden sıcaklar başlıyacak ve boyarsan ellerin bütün boya olur araba kullanırken. Orçunun dediği gibi öyle idare et çokta rahatsız olursan yeniden kaplıyorlar ama kaplatacağın kişiye dikkat et. İzmirde 2. san. bir arkadaş var çok orjinal yapıyor diyorlar ama baya tuzlu yapıyor diyorlar ama uygun yollu birşey istiyorum dersen 6.san. tanıdık arkadaşlar var bu işi yapan.

Ahmet Altınçubuk

En iyisi bu şekilde biraz daha binip rahatsızlık vericek hale gelince kaplatmak ;) ilginize teşekkür ederim

Geri