direksiyon tuşları aktif oluyor muuu...

alper_afk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sonradan takılan ses sistemlerinde direksiyon tuşları çalışmıyor doğal olarak ama yokmu bir çözümü bu işin...:)

hocam bazılarında aktif oluyor bazılarında ise olmuyor..alırken sorun..

selam ben direksiyon tuşlarını 6 adet dirençle aktif hale getirdim yakında fotoğrafların hepsini yükleyip bi başlık altında toplıyacam
arada dönüştürücü kart kullanmadan her düğme için bir dirençle çözdüm biraz elektronik bilginiz varsa çok kolay yapabilirsiniz

Ekli dosyalar

• 20130107_161225.webp
    20130107_161225.webp
    58.4 KB · Görüntüleme: 83
selam ben direksiyon tuşlarını 6 adet dirençle aktif hale getirdim yakında fotoğrafların hepsini yükleyip bi başlık altında toplıyacam
arada dönüştürücü kart kullanmadan her düğme için bir dirençle çözdüm biraz elektronik bilginiz varsa çok kolay yapabilirsiniz

Kullandiginiz cd calar marka ve modeli nedir? Direksiyondan sadece iki adet kablo geliyor,baglantilari nasil yaptiniz? Baglanti semasini ekleyebilirmisiniz. Sony dsx a30 cd/mp3 calar cihaz uymlu calisirmi?

usta yakında teyp taktırcam.. fotolarla ayrıntılı anlatma imkanınız varmı acaba?

Sanırım müzik çaların arkasında W/D çıkış olması gerekiyor.Bunu bir aparatla halletmek mümkün bir arkadaş yapıyordu nette görmüştüm cüzi bir ücret karşılığı kargoluyordu.bulursam buraya eklerim linki.

Geri