Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam ben direksiyon tuşlarını 6 adet dirençle aktif hale getirdim yakında fotoğrafların hepsini yükleyip bi başlık altında toplıyacam
arada dönüştürücü kart kullanmadan her düğme için bir dirençle çözdüm biraz elektronik bilginiz varsa çok kolay yapabilirsiniz
selam ben direksiyon tuşlarını 6 adet dirençle aktif hale getirdim yakında fotoğrafların hepsini yükleyip bi başlık altında toplıyacam
arada dönüştürücü kart kullanmadan her düğme için bir dirençle çözdüm biraz elektronik bilginiz varsa çok kolay yapabilirsiniz
Kullandiginiz cd calar marka ve modeli nedir? Direksiyondan sadece iki adet kablo geliyor,baglantilari nasil yaptiniz? Baglanti semasini ekleyebilirmisiniz. Sony dsx a30 cd/mp3 calar cihaz uymlu calisirmi?
Sanırım müzik çaların arkasında W/D çıkış olması gerekiyor.Bunu bir aparatla halletmek mümkün bir arkadaş yapıyordu nette görmüştüm cüzi bir ücret karşılığı kargoluyordu.bulursam buraya eklerim linki.