Direksiyon titriyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GURBAA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GURBAA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün farkettim.Arabamın direksiyonu titriyor.Tutarken hissedilmiyor ama direksiyonu bıraktığım zaman gözle görülür bir titreme var.Babam yoksa kaldırma falan mı çarptın dedi ya da bi çukura falan mı girdin dedi ama hayırr.Öyle birşey de olmadı.Ne olmuş olabilir sizce bu?Babam kafasından bişey üretip suçu bende bulmadan benim bulmam lazım :D yardımlarınızı bekliyorum...

lastıklerınde balans var kış lastıklerını takrırken yaptırrısın olur bıter

ha bu arada ön lastıklerınde var balans ama sen 4 tekerede bı balans yaptır olur bıter.. tıtreme şöyle asfalt yolda bıraz hızlanınca yapıyo demı?

Evet asfalt yolda yapıyor ama hızlanırken falan değil.50 km yle giderken bile var.Sanki direksiyon parkinson oldu bir günde...ben servise götüreyim sizin dediğiniz gibi ama bilmiyorum daha kötü şeyler çıkmaz umarım.

GURBAA' Alıntı:
Evet asfalt yolda yapıyor ama hızlanırken falan değil.50 km yle giderken bile var.Sanki direksiyon parkinson oldu bir günde...ben servise götüreyim sizin dediğiniz gibi ama bilmiyorum daha kötü şeyler çıkmaz umarım.
sen kafanı hasta etme balans var o kadar!!!:D bı ıhtımal var rot bası ama o oyle tıtretmez

:) Tamam etmem kafamı hasta teşekkür ederim ilgine de.Arabam da hasta olmasın.Ben evde oturuyom sıcacık, garibim aşadaaa tek başınaaa karanlık da hasta olmasın o da üzüülürüüm yoksa. ;)

yaa kardeşler aranızda ADANADA bi rot balanscı tavsiye etcek varmı????????ACİL LAZIM İZİMİRE GİTMEDEN Bİ ROT BALANS YAPTIRACAM:rulet: :yahoo:

ıyı hadı balım allah soracak:D.D

help me!??

astrammm' Alıntı:
lastıklerınde balans var kış lastıklerını takrırken yaptırrısın olur bıter

Sizin dediğiniz gibi kış lastikleri takılırken balans ayarı yapıldı.Servisten çıktım eve geldim.Ertesi gün okula giderken farkettim.Direksiyonu zor zapdediyorum.Bırakınca da araba resmen sağa çekiyor.. :( E ben şimdi ne yapıcam.Bütün okul harçlıklarımı sanayide mi harcıycam ya ? Bu araba olayını sevmedim.Nesi vardır bunun şimdi?Bu yeşil bit benim cüzdanıma göz dikti :)

bi rot balans ayarı yaptır pahalı bişey değil rot balans ayarı lastik basınç değerlerini kontrol et bişeyi kalmaz bunları yapmana rağmen hala sorun varsa teknik olarak problemleri vardır arabanın

Geri