direksiyon tam çevirince vınnn diye ses geliyor

yaralı51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1998 opel vectra 2.0 gls arkaşlar direksiyonu tum çevirdiğim zaman ötüyor ustaya gittim bi çare bulamadı hidrolik yağına baktım yarıdan fazla var sebep ne olabilir acaba

o herkeste olur direksiyonu tam çevirdiğimde bende de oluyo vınnnn diye bi ses ama o sesi duyunca direksiyonu fazla o konumda tutmamak lazım mış yoksa pompayı elimize alabilirmişiz bi arkadaş uyarmıştı beni

evet genelde bir çok opellerde var bendede aynı sorun var. ses gelince en son nokta olduğunu anlıyorum:)

opellere özgü değil her aracta var bu

Merak edilecek bir durum değil.Direksiyon pompasının sesi.

ses cok cıkmaya baslarsa eger dıreksıyon pompası ben gıdıyorum demek ıstıyodur :=) bı tamırcıye gosterın derım dızel pompaları tamır edenler anlar ondanda sanırım

bencede pompa gidiyor gibi geldi gittiği yere kadar artık :)

Arkadaşta da aynı problem vardı.Hidrolik yağı sorunu olduğu ortaya çıktı ve düzeldi.Ama siz öyle değil diyorsunuz :) direksiyon pompasının isyan sesleri olabilir :)

vınn diye telefon titreşim sesi kadarsa önemli değil son haddıne yakın dünüşlerde hemen hemen her arac yapar hatta bu esnada devır saati bile 1-2 mm oynar zorlamadan dolayı
eger ses rahatsız edıcı bir ses ise şıkırtılı veya bariz tıtreşimden ziyade olagan dısı bir ses ise direksiyon pompasının bıcaklaarı var içinde onlardan kırılan vardır
bizzat başıma geldi
dediğim durumdaysa ve yenisini de taktırsan aynısı olacak direksiyon kutusunun keçelerinden yag kacıyorsa bunu yapıyor benım sorun direksıyon kutusunun kecelerı değişim aft mı eft mı o yagdan konunda ve pompa değişince duzeldi

Geri