direksiyon sürtmesi...derisini değiştirmez olaydım...

ve bugün olan oldu istanbuldaydım.salacaktan (kız kulesinin oradan) kadıköye kaçmak için arayoldan gidiyordum rampa oralar hep,sola park etmiş araçlar direksiyonu sola kırdım köşeyi dönmek için direksiyon parçaya takıldı o kadar deli gibi asılmama rağmen direksiyonu toplayıp çeviremedim ve park halindeki araca sürttüm :( aracın ayna çıktı tamponu çizildi.aynayı oturttum yerine.benim sol ön kapıda derin çizik var ve sinyal çatladı.

Geçmiş Olsun, kötü olmuş

Her hayır görünende bir şey vardır derler ya. Allah korusun çok kötü bir olay olmadan
ucuz atlatmışsın. Dediğin gibi daha fena şeylerde olabilirdi. Geçmiş olsun. İhmale gelmez.

Evet, az çok psikolojinizi anlayabiliyorum. Biryeri düzelteyim derken başka sorunlar. Neyse, bununla geçmiş olsun...

direksiyon biraz içeri girmiş diye okuyunca üstteki mesajda öyle kullanma bir sakatlık çıkarbilir diye yazacaktım , alttaki mesajlarda çıktığını gördüm :-( geçmiş olsun.

Valla çok sağolun arkadaşlar şuan serviste birazdan arayacağım ne yaptılar ne ettiler diye...

artık keyfi harcamalara geçeyim derken aksilikler çıkıyor :( bu aralar bende bişeyler var bi hamama gidip 40 gün çimeyim bari :)

ve sıkıntı belli oldu babam tamirciye götürdü telefonda usta ile konuştum.airbag zembereğinin kutusu sürtüyor çat çat diye dedi.şimdi direksiyonu söküyorum dedi.Allah verede zemberek dağılmamış olsa :( birazdan belli olur ne kadar sıkışmış :(

hayırlısı olsun kardeşim

Geri