• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

direksiyon sürtmesi...derisini değiştirmez olaydım...

geçmiş olsun Kerem, ucuz atlatmışsın.

sağolasın.yatıp kalkıp buna dua ediyorum :(

opelim.net aracılığıyla tüm türkiye ye seslenmek istiyorum

direksiyonda bir gariplik varsa ihmal etmeyin... (sosyal mesajında gözüne gözüne vurduk :D)

:D:D
ciddi bi konudan bahsediyosun burda geyik yapma :D:D paylaşım için teşekkürler deyip devam et, tükkanın önü kapanmasın :rolleyes:

anahtarlık 10 numaraymış bu arada, nerden buldun??

:D:D
ciddi bi konudan bahsediyosun burda geyik yapma :D:D paylaşım için teşekkürler deyip devam et, tükkanın önü kapanmasın :rolleyes:

anahtarlık 10 numaraymış bu arada, nerden buldun??

buradan soğuk kanlı olduğumu göstermeye çalışıyorum :D

walla anahtarlığı o kazayı yaptıktan sonra kadıköy e gittim barlar sokağında bi adam wardı türkçesi az galiba kızıl derili (oturanboğa silüeti olan son mohikan) ondan aldım 3 tl ye :D tahtadan yapılma

bu anahtarlıkla hindistana girmek yasak olabilir kanımca :kop: adamların tanrılarının ölüsünü tasvir ediyor :D

:) çok provokatif olarak değerlendirilir kesin.
bana uzakmış mekan...

arabayı sürtünce gidip kafayı mı çektin ya :D

:) çok provokatif olarak değerlendirilir kesin.
bana uzakmış mekan...

arabayı sürtünce gidip kafayı mı çektin ya :D

üzüntüden dayanamadım dermişim :D bayanların alışveriş takıntısına esirdim oradan dönüşte gördüm içmedim bişi sigaram bitti onu bile almama izin vermedi :D

üzüntüden dayanamadım dermişim :D bayanların alışveriş takıntısına esirdim oradan dönüşte gördüm içmedim bişi sigaram bitti onu bile almama izin vermedi :D
iyi bari anahtarlığı almana müsade etmiş :D

geçmiş olsun kerem de aslında deri kaplamayı yapanı bulup gıdıklamak gerek

geçmiş olsun kerem de aslında deri kaplamayı yapanı bulup gıdıklamak gerek
vallaha sizinde belirttiğiniz gibi gıdıklamak gerer.
ben arkadaşın yerinde olsaydım şimdiye kadar dükkanın önüne dayanıp masrafları ondan almaya çalışırdım :mad::mad: :mad::mad:

Geri