Arkadaşlar merhaba,yine bir sorun ile karşınızdayım dün antalyadan gelirken seyir halinde iken afyon dolaylarında aracın önce bütün ibreleri sıfıra düştü ve şarj lambası yandı (kırmızı akü işareti),ben ilk başta şarjı kesti zannettim ama sonrasında sarı direksiyon işareti de yandı.Tabi direksiyon sertleşti.Bu arada hala seyir halindeyiz.Daha sonra sanayide bi ustanın yanına vardık,baktırmak için.stop ettik ama tekrar çalışmadı araç.Daha sonra tech ile hatalara baktık, CIM modulu iletişim hatası da vardı hatalar arasında yanlıs hatırlamıyorsam.Yanı aracta genel durum soyleydi ustaya vardıgımızda.Aracın bı yerınde bi elektrık/elektronık arızası olusuyor ve bu arıza aracı stop ettıgımızde motora elektrık vermıyordu.Hataları sılıyoruz arac calısıyo ama 3-4 dk sonra yıne aynı sey.Neyse oydu buydu derken direksiyon işaretinden esinlerek akuden direksıyon pompasına giden kabloyu cıkardık.Arac hata olusturmadı .Tabi direksiyon kara düzen oldu .Öyle ankaraya kadar geldık.Şimdi sarı ünlemli direksiyon işareti süreklı yanıyor.Elektrik gitmediği için.Kabloyu bağlasak hata olustugundan arabayı calıstıramaycaz.Sanayiye gitmeden sizlerden bir fikir almak istedim.Acaba sorun nerede olabilir ?