direksiyon sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratte

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
arkadaslar benim aracımda direksiyon cok agır donuyor ve arac hareket halinde iken toparlamıyor direksiyon yagı yeni değisti rot ve düzen sorunsuz...

merhabalar oncelikle ayni sorun bende de mevcut birebir ayni sorun henu cozebilmis degilim ama bir usta arada bir disli var o dagilmistir gibi birseyler soyledi tamda emin degilim ama yardimci olacak arkadaslar illaki vardir

Direksiyon pompası ve hortumlarına baktırdınız mı?

merhabalar oncelikle ayni sorun bende de mevcut birebir ayni sorun henu cozebilmis degilim ama bir usta arada bir disli var o dagilmistir gibi birseyler soyledi tamda emin degilim ama yardimci olacak arkadaslar illaki vardir
Ben aracı yeni aldım 2013 H kasa ama hala direksiyon yağı nereden kontrol edilir,kapağı nerede bulamadım.Bilginiz var mı acaba?

astralarda direksiyon elektrikli diye biliyorum... hidrolik yağı kullanmıyor

Vectra c lerin direksiyonu tamamen elektrikli değil hidrolik beslemeli o yüzden sorun farklı direksiyon tamiri yapana sordum direksiyon kutusu sökülüp tamir olacak dedi

Ben aracı yeni aldım 2013 H kasa ama hala direksiyon yağı nereden kontrol edilir,kapağı nerede bulamadım.Bilginiz var mı acaba?

Kaputu açınca motorun arka kısmındaki boşlukta ön yolcu tarafında biraz aşağıda kalıyor kolunuzu sokmanız lazım biraz kapağı açıp kontrol etmek için
Bu arada astra h kasalar elektrohidrolik direksiyon yani hem elektrik motoru hem de hisrolik yağ sistemi var

tüm elektrikli diye biliyordum. teşekkürler cevabınız için.

Geri