direksiyon sertleşmesi

recep kuscu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra c 2006. Direksiyon son zamanlarda sabahları soğuk havalarda sertleşiyor.zor dönüyor.10-15 km sonra düzeliyor.yağı var. özel servislere sordum beyinciye gitmemi söylediler. bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden tşk.

Akünüzü kontrol ettirin Recep Bey. Akü zayıfsa yapar.

hidrolik yağı diyecektim ki yağ var demişsiniz

Direksyon çevirdiğinizde elektrik çok çekiyormu tavan lambası,farlar vs..

benimde şimdi siz söyleyince aklıma geldi direksiyonu çevirdiğimde farlar kısılıyo rolantide bu normalmi?

senin direksyonun dönüyosa dert yok :D

Benim arabada da rölantide frene basına direksiyon felç oluyor, frene basmayıp direksiyonu çevirince rölanti devri düşüyo, 70-80 km gibi hızda giderken kasise doğru sert fren yapınca da direksiyon bayağı sertleşiyor, zihinsel engelli çocuk gibi yahu benim araba, ecu arızasından sonra tat vermemeye başladı :D

bizim arabalar hidrolikmi elektriklimi ben anlayamadım :)

İlk arızalandığında direksiyon servo arıza ışığı yandı.servis sildi fakat düzelmedi.yarım saat kadar boşta çalıştı o esnada sigortaları falan kontrol ettiler.kendiliğinden sertlik düzeldi.bir gün sonra sabah yine sertleşti.bu defa direksiyon servo arıza ışığı yanmadı.iptal yada devre dışımı bıraktı anlamadım. servodan şüpheleniyorum. servo hakkında bilgisi olanlar yardım. tşk(.Akü yeşil ışığı yanıyor)

Geri