dıreksıyon pompası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dıreksıyon agırlastıgı ıcın yetkılı servıse gosterdım.dreksıyon pompası degısecek 1600 tl+ işçilik dedıler...sok oldum..sanayıde ucuza yaptırabılırmıyım..en uygun fıyat ne olur.bılenler lutfen yardımcı olsun...bırde yaptırmasam oyle kullansam bır sakıncası varmı...sımdıden tesekkurler..

ya ne yetkili servisi. boşverin.. gidin iyi bir özel servise. once bi kontrol ettirin. yagına felan baksinlar. sakıncasi yoksada kullanirsiniz. yetkili servis yolunacak kaz ariyor sadece.

evet geçin yetkili servisi...
özel servislere bakın...

dıreksıyon pompa fıyatları hakkında bılgınız varmı...

arkadaşım direksiyon pompasından olmayabilir. bende de aynı problem vardı. serviste dahil 3-4 yer pompa bozuk dediler. orjinali 2850 tl, yansanayisi 800 tl idi sadece pompa fiyatı 1-2 ay önce. forumda okudum akü yapar dediler akümü de değiştirdim olmadı bende en son ben çıkma pompa almak için izmir e gittim. şans eseri direksiyon pompası yapan bi dükkanla karşılaştım. tüm pompaların tamiri yapılabiliyor. ayrıca arabayı çalıştırdı direksiyonu sağ-sol yaptı mafsal bu pompa sağlam dedi. yetkili servis dahil 3-4 yerin lafına inanıp ta yaptırsaydım yani çıkma parça aramadan boşuna pompa alacaktık. ve benim 3500 tl lik masraf yerine 40 tl masrafım çıktı..

cok tesekkurler

Geri