direksiyon maun kaplama

omeraga82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 96 vectra b cdx arabamın dıreksıyonu soyulmalar oldu deri kaplatmak yerıne amcamdakı s80 de gördüğüm gıbı yarım alt ve ust olarak maun yapmayı düşündum orta konsollada uyum saglar dıe fıyatlara baktım netten bıraz ama en düşük 300 euro cıvarında bana baya cok geldı cm e vursan 50 cm tutmaz:) daha ucuz ve kalıtelı bıldıgınız yer varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

• big_17923050xfr.webp
    big_17923050xfr.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 156
var sanayide elinde rulo kaplamayla gezenler var her renk desen var 20 tl bi direksiyon.kayseride geziyolar . orda da vardır herhalde.

300euro çok fazla ama folyo kaplarsan oda soyulabilir.Ama bi dene güzel olur.

bazı otobüslerin direksiyorununda görmüşsünüz belki. direksiyon üzerinde kaplama vardır ve çoğu fildişi kaplama gibi görünür. öyle birşey yapılabilir. arakdaslarında dediği gibi 20-25lira arası birşeye yapıyorlarmıs. denk gelse bende yaptıracağım ama denk gelmiyorlar bana bir türlü.

kemik kaplama diyorlar görüntü hoş oluyor ama çok kaygan oluyor yani tam kemik oluyor ve tek elle çevirirken pek rahat olmuyor

zannetmem el kayacağını öle olsa lüx arabalara yapmazlardı zaten yarım olcak alt ve üst hafta içi sanayiye gidip araştırırım, ama öyle 20 30 luk dandik birşeyde istemiyorum açıkçası (bu arada konu nereye taşındı)

öyle el kayması falan olmuyoda yazın güneşte kalınca çok ısınıyor ve direksiyonu tutamıyosunuz.

sağol hocam baktımda fiyatta iyiymiş:)

ben geçen yaz komple deri kaplattım 130 liraya bu orjinalse fiyatta fena değil düşünebilirsin

Geri