direksiyon kutusundan gelen garip ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalorifer klapelerinden geliyor direksiyonun altında klapeleri yönlendiren motor var.bunu netleştirmek için hava yönlendirmesi yaptığınız zaman aynı sesin geldiğini duyacaksınız ilk çalıştırdığınızda gelmesin isterseniz yönlendirmeyi ayak kısmında bırakın bakım yaptırana kadar

Mustafa Bey söylediğiniz her şey harfiyen doğru çıktı kalorifer klapelerinden geliyormuş ses yönlendirmeye değiştirince aynı ses gelmeye başladı ve dediğiniz gibi ayaklara yönlendirip bıraktım ve şimdilik ses kesildi özel servise götürdüm korkacak bir şey yok parça değişimine gerek yok göğüs sökülüp yağlanacak uzun sürer bir ara sabah bırak akşam alırsın dedi
acelesi yok dedi şimdilik idare ediyorum ama şu göğüs sökülme işi biraz kafamı karıştırdı
birde 2,5 yılda 15000 km de bu kalorifer klapelerinden ses gelmesi ve yağlanma ihtiyacı da şaşırttı beni her 2,5 yılda göğüslük sökülüp yağlanacak bu motor

Özgür bey direksiyon pompasından gelmediğine sevindim.göğüsün komple sökülmesine gerek olmadığını düşünüyorum teybin olduğu kısımdaki panel söküldüğünde oradanda müdahale olabilir diye düşünüyorum bunla geçmiş olsun...

Özgür bey direksiyon pompasından gelmediğine sevindim.göğüsün komple sökülmesine gerek olmadığını düşünüyorum teybin olduğu kısımdaki panel söküldüğünde oradanda müdahale olabilir diye düşünüyorum bunla geçmiş olsun...

direksiyondan olmadığına bende çok sevindim
inş. kolayca halledilebilir
teşekkür ederim

Geri