Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar arabam daha 29000 nde ama direksiyon kutusuu bozulddu serviss bunun tamir olmadığını sölüoo yenisi 1000 ytl bunu tamir ettirebileceğim bi yer varmı teşekkürler!!!
istanbulda yapan var ama bence aksaraydan yenisini al taktır kökü 450 ytl ben geçen hafta taktırdım bun dan önce tamir ettirdim olmuyo 15 gün sonra yine aynı
Ben 4 defa garantiden değiştirdim, en son 3 hafta önce değiştirdim, son takılan kutunun tamamen sorunsuz olduğu söyleniyor, bakalım şu anda sorun yok...
istanbulda yapan var ama bence aksaraydan yenisini al taktır kökü 450 ytl ben geçen hafta taktırdım bun dan önce tamir ettirdim olmuyo 15 gün sonra yine aynı
aksaray cihan oto tel : 530 02 25 dreksyon kutusunu ordan aldım onların tanıdığı ibrahim usta var benim işimi ibrahim usta yaptı memnunum şimdi bütün işlerimi ona yaptırıyorum ufak biryer ama işi biliyorlar sen istersen kutuyu al başka yerde yaptır gerisi sana kalmış beni tahtakaleden hakan olarak biliyorlar fiyatta yardımcı olurlar allah kolaylık versin