direksiyon kutusu TAKIR TUKUR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cannobe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cannobe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar opel corsa van kullanıyorum direksıyondan en ufak tumseklerden gecerken tıkırdı katurtu sınır bozucu ses gelıyor ve bazende yuksek hızda dusuk vıtesde tıtreme yapıyor daha once basına gelen varmı

araştırırsanız bu corsaların kronık sorunudur.. dıreksıyon kutusundakı plastık parca zamanla aşınıyor dıreksıyon tamır kıtı var ustanıza soylersenız eger degıstırırler ıstersenızde bucadakı sanayıden usta onerebılırım

Tamir oluyor direksiyon kutuları fakat ne hikmetse tamir işlemi yapan ustalar sıfırı kadar para istiyorlar ve ne kadar dayanacağı tamamen şans meselesi.Eğer direksiyon kutusundan arıza olduğuna eminseni önce sıfırının fiyatını araştırın.Çıkma direksiyon hiç aramayın eskiden yeni olmaz.

abı naptın sen tamır kıtı 50 tl bısey ıscılık felan 150 tl yı gecmıyo ben daha oncede yaptrdım ordan bılıyorum

direksiyon kutusu olmayabilir, mafsalmıdır nedir onda boşlukta olabilir,

arkadaslar tesekkur ederım bende ızmırdenım gunumuzde malum herkez yuksek fıyat cekıor onerebılecegınız bır usta varmı

Sevgili arkadaşlar parke yollarda direksiyondan gelen lıkırtı bu vida boşluğu alındıktan sonra ses kesilicektir. Bendede aynı sorun vardı sıktım düzeldi. Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 66
Sevgili arkadaşlar parke yollarda direksiyondan gelen lıkırtı bu vida boşluğu alındıktan sonra ses kesilicektir. Bendede aynı sorun vardı sıktım düzeldi. Saygılarımla...

hocam bugün bu vidaya baktım fakat gayet sıkı durumda ve ses burdan gelmiyor , direksiyonu çok hafifçe sağa sola hızlı şekilde oynattığımda tık tık tık gibi bir ses geliyor , yani parke taşlı yollarda giderken gelen ses direksiyonun içinden geliyor gibi .. başka nerden olabilir ki ?

sismak marka direksiyon kutusu var 150 lira civarında 100 lira işçilik verseen 250 liraya bu iş hallolur

arkadaşlar tamiri 200 tl garantili çok orjinal oluyor ben yaptığım için söylüyorum.bu konuda arkadaşları bilgilendirebilirim.

Geri