Direksiyon kılıfı hakkında

jackburaks

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Resimde Görüldüğü kadarıyla, Kılıfın Kenarları Delikli, Pantolan Paçası gibi Dikeceksin Kolay gibi Gözüküyor.. :)

walla öylede işte :D biraz el yatkınlıgı lazım acaba döşemeciye filan gitsem kaç par tutar onu düşünüyorum eğer 15 20 tutcaksa hiç ugraşmıyım diyorum

Ben Olsam İlk önce Sanayide Kılıf Döşemeciden olursa kaça Mal oluyor onu öğrenirdim..
Bence Bu Kılıfı alırsanda Döşemecinin alacağı işcilik 15-20 Lira dır..

Arkadaşlar direksiyona kılıf almayı planlıyorum internette gezinirken şu gözüme çarptı.
hiç uygulayan varmı aramızda ? tavsiyeleriniz nelerdir ? Alsam kendim yapabilirmiyim ?

merhaba, iki sene önce kendi arabama yaptım, kullandıkça güzelleşiyor(daha doğrusu parlıyor) ve burada 50 den fazla aracada yaptım, en son 4-5 gün önce 91model 190 Mercedes e yaptım, sorun yok, yalnız işçilik çok önemli, yavaş yavaş bıkmadan yapacaksın,

arkadaşlar siparişi verdim bakalım deniycez görücez inş :) yalnız işin garip yanı hepsi burada ürünü 4 gün sonra veriyor kargya yani ortalama 7 8 gün sonra elime gececek ona dikkat etmemiştim sağlık olsun beklicez artık :)

Evet, Hepsi Burada dan Bende bir ürün almıştım..4-5 Gün Sonra Kargoya Verildi, 1 Haftayı Bulmuştu elime geçmesi..

bakalım mehmet kardeş elimizden gelir inş yaparızz :) ya mesele dikmesi değil de onu sıkıca bir şekilde tam sağlam dikmek onu düşündüm ben

Yozgatlıların Elinden kaçan Kurtulur Kardeş :)
Sen Halledersin,,Yaparken ve Yaptıktan sonra da koy resimleri bakalım..

Değicek bişeyse bende alıyım bitane elinize geçip montajı yaptığınızda yorumlarınızı bekliyorum.. Hayırlı olsun..

Geri