Direksiyon hidroliği burdan mı konulur ?

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar emin olmak için soruyorum..kullanma klavuzundada bulamadım...

evet tam ordan koyuluyo...

ben anlamadım nersi orası resim falan da göremedim:)

x olan işareti kopyalayın office programı olan word de açın fotoğrafı görebilrsiniz... de SElçuk abi fotoğraftaki yer tam belli olmuyor ancak üzerinde direksiyon simidi işareti olması lazım...

ok..üzerinde power steering yazıyormus.. türkçeye cevirince problemim cözüldü

tmm tmmt SElçuk abi az ewwel açtğımında foto görünmüyordu aceleden wordde açtım tam göremedim resmi... gösterdiğin yer direksiyon pompasının deposu oraya direksiyon yağını koyacakasın... yani doğru dediğin yer...saygılar

:good: :good: :good:

Arkadaşlar konuyu hortlatcam biraz:)Bende hidrolik takviyesi yapmak istiyorum çünkü direksiyon bzen öyle sertleşiyor ki dönmez oluyor:(Nerden alabilirim bu sıvıyı?Birde ne kadar koymam gerekiyor?

Arkadaşlar konuyu hortlatcam biraz:)Bende hidrolik takviyesi yapmak istiyorum çünkü direksiyon bzen öyle sertleşiyor ki dönmez oluyor:(Nerden alabilirim bu sıvıyı?Birde ne kadar koymam gerekiyor?

kapagı açınca cizgi var üst çizgide olması lazım seviye .. hidroliği ,yağ satan yerler satar. bp 10 ytl idi.

kapagı açınca cizgi var üst çizgide olması lazım seviye .. hidroliği ,yağ satan yerler satar. bp 10 ytl idi.
Teşekkürler.Yarın ilk işim kontrol etmek olcak:cool:

Geri