Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim vites körüğü yırtılmıştı onu bi döşemecide diktirdim orjinalinden daha güzel oldu. o zaman ustaya sormuştum direksiyonun üzerine de dikebilirmisin diye orjinal gibi yaparım dedi. güvenip yaptırmadım o zaman ama eli becerikli biri bulunursa iyi bi usta deri diktirilebilir...
çoğu döşemeci yapıyo kalın bi eğri iğneleri var aradan dikiyo zaten direksiyon derisi dikişlerden atıyo ip çürüyo deri gendle sağlam kalıyo benden para bile almadılar ostimde bahşiş verdim sadece
lüks döşemeciler var direksiyonu söküyo deriyide söküyolar kalıp oalrak kullanıp yeni deri kesiyo 100 ytl mi ne alıyoar ip rengini falan da şaçiyosun kalın dikiş ince dikiş
kırmızı kalın dikiş çok güzel duruyo
izmirde 3ncü sanayıde bosch service autolab var onun hemen yanında derı ısı yapan bırısı var buyuk ıhtımalle senın sorununu cozerler. aksesuarcı oto1001 ın oldugu sokakta....