Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görevim itibariyle uzun süredir aracıma binememe hasretim bitmek üzere yakında izne gidecem ve gitmeden kendime özel bi liste yapmak istiyorum. Şöyle arabada gümbür gümbür dinleneyebiliceğim yabancı parçalardan tavsiyelerinizi bekliyorum ! Şimdiden teşekkürler ! Basslı parçalar tercihimdir
1. Armin van Buuren - Broken Tonight (ft Van Velzen 2. Eric Chase - If You Tolerate This (Club Edit) 3. Jerome Isma-ae - Hold That Sucker Down (Original Mix) 4. Michael Mind Project - How Does It Feel (Radio Edit) 5. Marchi's Flow vs Love - Feel The Love (ft Miss Tia 6. BBE - 7 Days & One Week (ft Zoexenia 7. Gaia - Tuvan (Radio Edit) 8. Sunloverz - Now That We Found Love (Radio Mix) 9. Sebastian Ingrosso - Kidsos (Radio Edit) 10. Residence Deejays - ***y Love (ft Frissco 11. Tristan Garner vs Crystal Waters - Gypsy Woman 2009 (Original Radio Edit) 12. Timofey & Bartosz Brenes - Hear My Call (ft Jerique 13. Rex Mundi - Nothing At All (ft Susana 14. Tomcraft & Republica - Ready To Go (Radio Edit) 15. Chicane vs Natasha Bedingfield - Bruised Water (Radio Edit) 16. TCS vs Level 42 - Lessons In Love (Mischa Daniels House Mix) 17. Tom Novy - Runaway (Radio Edit) 18. Phillippe B vs Jungle Brothers - I'll House You (House Music All Night Long Mix) 19. Jean Claude Ades - Someday (Main Mix) 20. Yvan - Enjoy The Silence (ft Dan Daniel