Dikkatsizlik Sonucu Sürtme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brkprcn61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dikkatsizlik Sonucu Sürtme

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun Allah beterinden korusun ilk önce orta seviye bir pasta ile o beyaz bölgeye uygulama yapın belki boyaya zarar gelmemiştir eğer boyada zarar yoksa o şekilde kullanırsınız ve araç lokal boyadan kurtulmuş olur.
Elimi üzerinde gezdirdiğimde öyle çok derin hissetmedim. Pasta alıp deneyeceğim. Nereden temin edilebilir acaba?

brkprcn61 link' Alıntı:
Elimi üzerinde gezdirdiğimde öyle çok derin hissetmedim. Pasta alıp deneyeceğim. Nereden temin edilebilir acaba?
.
kipa real gibi büyük alışveriş merkezlerinden yapı marketlerden tekzen,koçtaş gibi oralardan temin edebilirsiniz ama dikkat edin ağır aşındırıcı olanlardan olamasın üzerlerinde yazar birde uygulama sonrası cila atmak gerekir eski parlaklığı kazanması için onuda bu dediğim yerlerden bulabilirsiniz

Teşekkürler. Şimdi bidaha indim arabaya baktım. Pürüzsüz bir yüzey. Boya kalkmamış gibi. Pasta işe yarayacak gibi. Hafif bir ezilme var tabi (dışa doğru kabarık kıvrımlı kısımda) ama pasta o beyazlığı alırsa çokta dert değil. En azından autoking riskine girmeye değmeyecek kadar.

geçmiş olsun.Olabilir böyle sıkmayın canınızı.

geçmiş olsun bence bölgeyi jkalın bir pasta ile silin duruma göre yaptırın veya yaptırmayayın ama mini onarımda ben hiç sorun yaşamamıştım,,,

Geçmiş olsun astra j lerde kör nokta çok görüş açısı kısıtlı o yüzden hemen hemen herkesin arabasında böyle bi durum söz konusu bende de tam aynı yerden olmuştu.

Geçmiş olsun, çok rahat şekilde düzeltileceğini düşünüyorum hiç kafanıza takmayın.
Bizim araçların arka kısmı, ön kısmına göre daha geniş. Dikkat etmek lazım, önü kurtardık derken arka sığamayabiliyor :)

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun öncelikle geçen sene bende eski arabamın arka çamurluk ağzını bu şekilde sürtmüştüm ve autokingde yaptırmıştım güzel yapmışlardı memnun kalmıştım yani

autoking teki gorevliye baskıda bulunun iyice teminatını alın aracınız yapılırken bekleme salonunda bekleyin ordan ayrılmayın.lokal boya yaptık deyip tum camurlugu sakın boyamalarına izin vermeyin cunku renk tutturmak icin boyle yapıyorlar.bence autoking hatasız yapabilir.

Geri