:( dikkatli olun lütfen

Birincisi şehir efsanesi.
İkincisi :confused:

efsana gibi geldi banada.ayrıca çaldıkları böbreği ne yapacaklar?birinci derece akraba dışından böbrek bağışı yassah...

hadi ordan eğer bu dediklerin doğruysa seninle irtibatı koparmayı düşünüyorum:Dbanada bilkentte kızın biri yukarımı gidiyosunuz dedi bende bilmiyorum hukuk fakültesi nerdeyse oraya gidiyorum diyince binmemişti:Dama bhaçeli 7de 2kız üşüdük binebilirmiyiz deslerdi buyur derdim all böbreğin yanında dalakta senin olsun:D
oolum ankara o kadar kuru mu be:)

kuru tabi ne sandın:Dburanın alayı angaralııııııııııı

:D yani benim arabama binmek istese buyursun ama benim istedğim yere sürerim :D

haha hakket yaw buluşma trabzonda olsun yaw. yoğusa zaten biz burakla felan gelcez serkan haberin olsun yer ayarla

yapma ya:) nasıl almazsın sen yahu:) saka maka ıyı etmıssın o durumda sen olsan emınım onlarda senı almazdı:) kımseyı aracınız almayın arkadaslar
ALMADIM :D karizma yaptım tabi sonra kafayı direksiyona çarptım ama bi daha görürsem kızları şeklim olur :):)

Serhan mümkünse bir daha görüşmeyelim.....!!!!!!!!! :) :) :)
:D :D ama her geçişimde oluo bunlar :D

efsana gibi geldi banada.ayrıca çaldıkları böbreği ne yapacaklar?birinci derece akraba dışından böbrek bağışı yassah...

hadi ordan eğer bu dediklerin doğruysa seninle irtibatı koparmayı düşünüyorum:Dbanada bilkentte kızın biri yukarımı gidiyosunuz dedi bende bilmiyorum hukuk fakültesi nerdeyse oraya gidiyorum diyince binmemişti:Dama bhaçeli 7de 2kız üşüdük binebilirmiyiz deslerdi buyur derdim all böbreğin yanında dalakta senin olsun:D
pişman dğilim yine olsa yine yaparım :D

nedendir bütün bunlar nasıl olsa birgün toprağın altına girmeyeceğiz mi :(

serhan seni ıslatıp ıslatıp dövmek lazım:Dserkanım geleceğuz sabret:D
trabzon için liste
1-Ben
2-kadir
3-samet
4-serhan
5-mehmet
:Dyıkılacak o trabzon

Duymuştum bu yazıları . Paylaşım için sağol.

Geri