DİKKAT... Vergi Borcu olanlar ve muaynesini yaptıramayanlar yeni kanun onaylandı

cuma tatile gitcem muayenesini yaptırmam gerekiyordu
bir Temmuza kalmayayım dedim. Zaten vergisi yüksek arabamın hepsi üstüste hiç ödeyemezdim :(

cuma tatile gitcem muayenesini yaptırmam gerekiyordu
bir Temmuza kalmayayım dedim. Zaten vergisi yüksek arabamın hepsi üstüste hiç ödeyemezdim :(
Sizinkisi acile gelmiş diyecek bir şey yok
İyi tatiller ve iyi yolculuklar dileğimle

Bu arada üyelerimize bir kez daha hatırlatalım
Kanun Resmi Gazete de yayınlandı
Vergi dairelerine ve Karayollarına ve Trafik Yetkililerine genelgeler yeni yeni gönderiliyor
Bu kanundadan faydalanmak isteyen arkadaşlar vergi dairelerinden konuyu takip edebilrisiniz

Eger Bu Taksitlendirme Bir Iç Genelge Olarak Geldiyse Meclisimizden Ciktiysa Herkeze Uygulanmasi Gerektigini Düşünüyorum Ama Malesef 2 Gün önce Ankara Yegenbey Vergi Dairesine Gittigimde 1500 Ytl Vergi Ve Trafik Cezelarini Taksitlemdirmek Için Gittim Ama Devletimiz Bu Genelgeyi Vergi Dairelerinin Yetkisine Verdigi Için Her Vergi Dairesi Ayri Ayri Uygulamalar Yapio Bana Memur %50si ödenip Geri Kalani Taksitlendirile Bilinecegini Söyledi Ve Müdürün Yanina Gönderdi Müdürün Söyledigi Tek Cevap Bu Genelgeyi Devlet Bizim Yetkimize Verdi Ama Sizin Borçlariniz Küçük Oldugu Için (toplamda 1500 Ytl) Bu Insiyatifimizi Sizde Kullanamayiz Oldu Bu Yüzden Devletimize Kizginim Madem Bi Kanun Cikarilacak Bu Herkese Uygulansin Bi Vergi Dairesi Müdürünün Insiyatifine Birakilmasin

Bilgi Için Teşekkürler

Geri