Dikkat ettiniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karaca06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karaca06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar h kasa astraya hb,sedan farketmiyor B direğindeki siyah bant ne kadar çok yakjışıyor benim aracım 111.yıl bende mevcut bir de bizim sokakta biri beyaz komfor paket almış direğine bahsettiğim banttan takmış arabanın havası değişiyor resmen ayrıca o adam mercek far,cam altı krom ve değişik bir opel jantı takmış aracın havası resmen değişmiş.

resim varmı...

Aslında cam bütünlüğü sağladığı için bütün araçlara yakışıyor da Opel nedense yapmıyordu ama maliyet olarak bir şey değil herkes kendisi bile yapa bilir :)

Aracım siyah olmasa kesinlikle yaptıracağım bir ayrıntı :D:D

4E1E1CF4CBE048BBBDE7D32841A66C9B.jpg

evet bende seviyorum bunu birçok marka ve model kullanıyor...bende de niyet varda bi gidip yaptıramadım aklımda olan bişey :)

yaptıracak olan arkadaşlar parlak değilde mat siyah yaptırın inanın parlaktan cok daha guzel ve orjınal duruyor

B direği neresi bu bant nasıl birşey?

bildiğimiz reklamcı folyosumu?

Aslında cam bütünlüğü sağladığı için bütün araçlara yakışıyor da Opel nedense yapmıyordu ama maliyet olarak bir şey değil herkes kendisi bile yapa bilir :)

Aracım siyah olmasa kesinlikle yaptıracağım bir ayrıntı :D:D

4E1E1CF4CBE048BBBDE7D32841A66C9B.jpg

Budur :)

Bende B direği yok A yatayı var

orjinal folyo alsın almak isteyen reklamcıların yaptıkları çok çakma duruyor.. servisten parça kodu ile sipariş verebilirsiniz.. ben cdx'in kapısını boyatırken istanbuldan köksalotomotiv diye bi firmadan sipariş etmiştim..

Geri