(dikkat çalıntıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu durumlarda paraların numaraları alınıp olay yerine belli bir mesafeye kadar birlikte gidiyorlar. Sonra para veriliyor ve polisler adamları enseliyor. Aynen filmlerdeki gibi...

şu olaya baksana yaa ne şerefsiz adamlar varr abi bence ppolise jandarmaya neyse haber verin bugün alan 3 yarın 5 ister

olay devlet siyaset ve mafya üçgeninde çözülmüştür aracı hiç para almadan bize yakın biyerde bırakıp çalıtı araç ihbarı şekliyle yakalttılar
biz masadan kaltıktan 30 dakika sonra jandarma aradı aracınız bulundu almaya gidiyoruz dedi ve araç çekiçi ile geldi
120 ytl çekici üçreti verdik bitti ama aydos orman galeri gibi yaww yok yok

haydi geçmiş olsun,bu aydos orman'dan pardon galeriden muhterem devlet zevatı da haberdar demi...

ßüyük geçmiş olsun yaa keşke yolda denk qelsekde çöksek tepelerine ama en iyisini siz bilirsiniz ne diyim aLLahtan herşeyin hayırlısı dilemek kaLır...

Geçmiş olsun kardeş.Kazasız belasız atlatmışsınız.:good:

haydi geçmiş olsun,bu aydos orman'dan pardon galeriden muhterem devlet zevatı da haberdar demi...

olmaması münkünmü adamlar jeepin yanında mangal yakmış başında koruma şekli adamlar rakı içiyor ormanda bu kadar rahat bellerinde silah ohh

hep derim her yerde bi kanalın olacak işe yarıyor

işin en enterasan yanı buluştugumuz mekanın sahibinin bizi tanıması 8 yıl önceden adamlar bize eserken o müdahale etti ve verin arabayı dedi halbuki biz onunla daha önceden hasımdık hasmın işe yaradıgına ilk kez şahit oldum :)

Allah cc kimsenin başına vermesin emegin çalınıyor ve cagresizlik içinde bişiy yapamayıp emegi gidenler var

Ya Geçmiş Olsun Kazasiz Belasiz çözmüşsün.ama Ya Biz Nasil çözeceğiz Sylermisin Bana.hadi Senin Bileğin Sağlam,çevren Sağlam.peki Polisten Ve Adaletten Başka Siğinacak Kimsesi Olmayanlar Ne Yapacak????

herkesin bi saglam ahbabı vardır bence

ben nasıl çözdüm diyim bi vakıf toplantısında dün bi semtin emniyet müdürüyle tanıştık biraz geç kaldık sornu bizde böyle oldu dedik hemen anons yaptırıp bu aracı istiyorum dedi burdan 1. kademe geçti 2. araç saklı ve polisin bulması zor olması yük sek ihtimalli yeri zaten jandarma ve polis biliyor buralarda devriye ye agırlık verdiler bize fare kaçırmak kaldı sadece bizde onu yaptık bu saatten sonra olacakları siz düşünün dediklerinde fark yapmaz dedik 1500 ytl al ver dedik yok dedi bize 2 saat sonra aracı alırız zaten parada vermeyiz diyince bi renk attı adamlarda bide geçmişte tarafımızdan onların abilerinin ezildigini ögrenince
biz bi basamak daha çıktık ve tavrımızı sergileyip efeler gibi çıktık mekandan bu korkuyu aldıkları için aracı oldugu yerden başka yere geçirmeleri gerekti o arada yakalanır diye düşünmüştük ama daha kolay oldu bırakıp kendiler ihbar yaptı

siz siz olun aracın yaşı tutuyorsa kaskosuz araç kullanmayın derim ben

orman fena demi ;)

Geri