(dikkat çalıntıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
referans çokta bunlarla işleri olmaz zaten bizi görmediler bi görsünler tanışalım bakalım ne çıkacak it kopuk takımı her türlü çözeriz

zaten muhakkak bi tanış çıkarki öyle oldu şu an itibari ile bakalım ne olacak şimdi

gidiyorum akşam görüşmek üzere

Kazanız mübarek olsun:):):)

yarın cenazesi öğle namazına mütakıben kılınacaktır :)

geçmiş olsun inşallah problem çıkmaz

inşALLAH

abi seni aramızda görmek istiyoruz hayırlı haberleri bekliyoruz:):)

benim de akrabalar yakacıkta oturuyolar.kuzen anlatmıştı aynı bu olaydan adamın şahinini çalmışlar 2000ytl istemişler adam vermem yakın demiş.sonrada haber alınamamış.oralarda bu olay çok oluyor sanırım bu şebekeyi çökertmek lazım...

dostum karar senın ama dıkkatli olmanı tavsıye ederım.
çunku ;
Bu .... lerın kaybedecek seyı yoktur

tekrar gecmıs olsun

arkadaşım sakın inanma onlarda araba falan yok. hem çalaıyorlar hemde ekstradan paranı alıyorlar. bu tamamen bir oyun.bir akrabamızın başına geldi. çalındığını duyuyorlar ve kendileri çalmış gibi senden para sızdırmak istiyorlar. derhal polise veya jandarmaya bilgi verin.

valla kötü bir durum hayırlısı olur inşallah.

abi dikkat et yaaa 8 milyarlık araba için sakata girme bu kadar rahat olduklarına göre güvendikleri çok iyi şeyler var demekki en azından polise filan gitmiyorsanız tanıdık bi polisten taktik alın onların başına çok gelmiştir böle olaylar

en azından polise filan gitmiyorsanız tanıdık bi polisten taktik alın onların başına çok gelmiştir böle olaylar
:good:

Geri