(dikkat çalıntıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne günlere kaldık yahu,yakında vatandaş kendi işini kendisi halletmeye kalkarda ortalık teksasa dönerse kimse şaşırmasın,hukuk olmuş guguk...

ne günlere kaldık yahu,yakında vatandaş kendi işini kendisi halletmeye kalkarda ortalık teksasa dönerse kimse şaşırmasın,hukuk olmuş guguk...

:kop: :kop: yok tam anlamıyla öyle degil ama biraz salmış kendini ve agır işliyor denk gelirsen alır yoksa zor işş

bunlar adi şerefsiz herifler. inş cezalarını bulurlar bence en iyi yöntem polise başvurmak

saka dimi bu kadar olmaz yaa
saka diyin lutfen

degil ama akşam ben onlara bi şaka yapıcam unutamıyacaklar
inşallah gelirler adam gizli nodan arıyor birde arçtan teli bulmuş yüzsüz herifler

bende vermem benlemi çalışmış kazanmış şerefsiz ama yukarıda belirtim amcamın aracı ve kaskosu yok

Keşke kaskosu olsaydı abi ne diyim ya. başınıza çok talihsiz bi olay gelmiş. ama vermeyin abi beslemeyin şu şerefsizleri. açlıktan gebersinler yaa

benden alacagı 200 300 ytl gerisi yalan bakalım yapcam akşam bi film

abi onlar 2 araba geliyo öyle tahmin ettiiğin gibi olmuyo

eray tebiri elden bırakmayız allahın izniylede zaten al gülüm ver gülüm istemiyorlar sen parayı vercen 10 dakka sonra aracın yerini deriz gibi laflar ama ben şiddet yanlısıyım biraz fakat amcam bırakmıyor yoksa onları pazar yapar bi araba parası onlardan alırız ama sonrası ne olur onu bilmem amcan acısından bi saktlık olur endişemde var

çok dikkat etmen lazım dediğim gibi direkt arabayı parçamakla tehdit ediyolar.Onlar senin benim gibi 100 lerce adamla uğraşmışlardır kolay lokma olcaklarını zannetmiyorum bi referansla muhabbete girmen lazım

Geri