(dikkat çalıntıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araçta kasko falan yokmu yaa..3000 ytl si 300ytl bile wermem bırakın allahaşkına yaa sen bir kere wer onlar bin kere isticek alışkanlık yapıcay.bizimde ford transiti çalmışlardı biz zil takıp oynadık kaskodan parasını aldık zaten pişman olmuştuk ford aldığımıza..

Oluyor böyle şeyler maalesef ama parayı vermek bencede dogru değil

Abi pes diyorum..Böyle bişey olamaz..Hem aracı çalmış hemde sahibinden fidyemi istiyor..Bencede en mantıklısı polise gitmek..Buluşma yerinde enseleyebilirsiniz o da içerden bir haber almazda gelirlerse...

zoe bir durum. allah koyaylık versin. inşaallah 1 kuruş vermeden geri alırsınız arabanızı.yanlız fidyeyi verip alsanız bile bı işin peşini bırakmamak lazım.enselemek lazım şefefsizleri.

git polise kurtul...sen öyle yaparsan o adamlar yakalanmaz ve birçok kişinin daha canı yanar...

ben organize adamların böyle iş yapacağını düşünmüyorum .Kesin 2 3 çapulcu çalmıştır..

Bence gerekli işlemleri yapmalısın arkadaşların da dediği gibi bugün 3 ister yarın 5 ...

Abi pes diyorum..Böyle bişey olamaz..Hem aracı çalmış hemde sahibinden fidyemi istiyor..Bencede en mantıklısı polise gitmek..Buluşma yerinde enseleyebilirsiniz o da içerden bir haber almazda gelirlerse...[/quote]

bilen biliyor işte sıkıntıda bu:good:

buluşma yerinde enselettin diyelim aracı oraya getirmezlerde hadi getirdiler diyelim polis jandarma neyse aldı bunlar ya karakoldan çıkar yada adliyeden serbest kalır araç amcamın ve şahsi olarak ailesini rsik etmek istemiyor sen bende çok diyorum bırak alalım adamları ama yok diyor beni kınayan arkadaşlar hırsızlıga teşvik eden ler bazen kolluk kuvettleride olabiliyor kimse bu kadar rahat hareket edemez
benim arabamı çaldıklarında az kalsın ben tutuklanacaktım adam 15 gün hastanede yattı
birindede vurdum ve sicilim bozuldu şimdibunları amcam bildigi için çoçularım var okula gidip geliyor bi pislik yaparlar endişesi var ondan bunu kabul ediyor

polis aracı buldu diyelim al senin aracın demiyor bi ton parada onlar istiyor ve bu tip olaylarda genelde araç bulunmuyor

Son düzenleme:
hocam adamla iş birliği yapmayı düşünüyosun seni burdan kınıyorum. sen onların daha fazla araba çalmalarına neden olacaksın. bu işi polisle halledin. isterlerse mustang gt mi çalsınlar. tek bir zıkkım vermem şerefsizlere.

bende vermem benlemi çalışmış kazanmış şerefsiz ama yukarıda belirtim amcamın aracı ve kaskosu yok

para kazanmanın yollarına bakarmısınız?

Geri