(dikkat çalıntıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar dün sabah 04: 30 sularında samandırada evin önünden 34 ly 186 plakalı 93 model ford transit münibüs çalınmıştır ve araştırmalar sonucu bi şebekenin elinde oldugu duyumunu aldık adamlar 3000 ytl istiyor yarın akşam 18:00 de aracı parayı ver aracı al diyorlar
yüzsüzlük yapıp 2000 olmazmı dedim adamlardan gelen cevap bu işlerin bi degeri var olmaz hemşerim ok tamam dedik bu akşam bakalım ne olacak bana kalsa parayı vermem ama amcam gerek yok diyor verip alalım bulaşmayalım pislige bende iyide amca bu gün aldı üç ay sonra bidaha alır sen bırak biz hallederiz desemde nafile bakalım ne olacak

sizinle paylaşmak istedim bu konuyu araçın adapazarı sultanbeyli ve aydos taraflarında olması yüksek bir ihtimal

büyük ihtimal aydos ormanının içlerindedir
biizmde x5 gitmişti ormanın içlerinde biyerlerden çıktı...

eray baktık ama şimdilik orda yoktu bu saatte gitmek lazım ama uygulamaya gelirsek kötü olur

sizinki tam olarak nerden çıktı park kapalı yada saklayacak bi yermi var orda

ilginç bir paylaşım.gülmek geldi içimden ama ağlamam gerekiyor.pardon ama neden bu meseleyi polis çözmüyor acaba???

kimm polismi puff onların işi çoktur hiç rahatsız etmesek daha karlı çıkarız araç jandarma bölgesinden alındı onlara sadece çalıntı bilgisini verdik

nassıl yaaa. bu kadar oldukmu yav? çoçuk mu ki bu fidye istiyorlar.:D

3milyar çok para,arabanın kendisi zaten 8 milyar eder,3milyar verdin mi o arabayı sıfırlarsın baştan aşşağı yahu!Bu ne yüzsüzlük?Madem buluşmayı kabul etmişler,o zazan teklif ettiğin parayı da son anda da olsa kabul ederler sanırım,yine de zorla kardeş.1 buçuk milyara yol ver gitsin.

Bu arada geçmiş olsun tabi...

en iyisi polise haber verin buluşma yerinde enselesinler lavukları

hocam adamla iş birliği yapmayı düşünüyosun seni burdan kınıyorum. sen onların daha fazla araba çalmalarına neden olacaksın. bu işi polisle halledin. isterlerse mustang gt mi çalsınlar. tek bir zıkkım vermem şerefsizlere.

vay beeeeeeee:(:(

Geri