Dikkat bir forum sitesinden alıntı

gitti gidiyor vergi kesmiyor kendi komisyonunu kesiyor yani sakalını alıyor..

işte böyle bir devletiz baştan bir uyarı yda başka bişey yapmayız kazık iyice girince neyin ne olduğu fazlasıyla ödetiriz. eğer bu doğru ise devletin para toplamak için geliştirdiği bir kurnazlıktan baska bsy değil.

Aynen öyle. Önce yapılanlara göz yum, sonra gözünü oy taktiği.

Bana biraz kolpaçino geldi ama neyse.. Nerden ne para alacaklarını şaşırdılar.

bu gün gg de ayda 3 bin - 4 bin tl vergisiz tertemiz para kaldıran insanlar var..
ayda adam 200-300 tane satış yapıyorsa ve bu adam şirket değilse şahıssa incelemeye tabii görülebilir..

Of kötü cidden:(

devlet galericilerden ne şekilde vergi alıyor acaba.pazarda adam sabah alıyo akşama 500 fazlasına çakıyo arabayı galericiler.

bir de gittigidiyor da alınan komisyonun içinde kdv si de alınmaktadır falan yazıyodu sözleşmede.bu tip sitelerde senede binlerce alışveriş yapan satıcılar esnaflar var.bunlar için yapılan bir olaysa haklı fakat elindeki eskisini değerlendiren bir şahıs için olursa yanlış bir uygulama olur bence...

ıyıde sız tıcaret yapılmıyokı yuarın kıtapları bı okuyayıp degerlendıreyım

hayır yaw eminim %10 un icinde vergisi falan var..gg den cok alısveriş yaptım..bi yerde gormustum %10 ıcınde gg payi kdv otv flaan var..hatta devlet bi ara bu onlıne satıslara duzenleme getirmişti..yazı kolpa gibi geldi...hem bizim devlet bole denetım yapıyorsa %50 kayıtdısı ekonomi nasıl oluyor?:D

Geri