Arkadaşlar son günlerde aracımda bağırma kendiliğinden gaz yükseltme gibi sorunlar yaşıyordum, aldım aracı tamirciye götürdüm, egr yi temizle -kelebek boğazını temizle- bujileride değiştir dedim, neyse 1 saat sonra işlem tamamlandı aldım aracı geldim, sonrunlar dahada artmaya başladı 20 tl lpg ile sadece 20 km yol gidebiliyordum, tekrar tamirciye gittim işleri yoğundu bende beklemedim başka bir tamirciye gittim yapılanları söyledim, egr den başladı söktü baktık ki egr nin açılıp kapanan kısmı paslanmış ve birde elektrik bağlandı (beş bağlantı ucu var) 1 eğik şekilde araca bağlanmış, buji lerden biride gevşek kalmış, neyse düzelttik, tekrar eski tamirciye gittim ve olanları anlattım usta da ben yoktum çırak takmış dikkat etmemiş özür falan diledi, çırağa döndüm neden dikkat etmiyorsun dedim, ben doğru taktım dedi artık anlarsınız zıvanadan çıktım bir tokat patlattım, illa aracın başın damı duracağız kardeşim nedir bu cahil okumamış tamircilerden çektiğimiz neyse herkese kazasız belasız günler dilerim