Dikkat Başıma gelenler Ders Niteliğinde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar son günlerde aracımda bağırma kendiliğinden gaz yükseltme gibi sorunlar yaşıyordum, aldım aracı tamirciye götürdüm, egr yi temizle -kelebek boğazını temizle- bujileride değiştir dedim, neyse 1 saat sonra işlem tamamlandı aldım aracı geldim, sonrunlar dahada artmaya başladı 20 tl lpg ile sadece 20 km yol gidebiliyordum, tekrar tamirciye gittim işleri yoğundu bende beklemedim başka bir tamirciye gittim yapılanları söyledim, egr den başladı söktü baktık ki egr nin açılıp kapanan kısmı paslanmış ve birde elektrik bağlandı (beş bağlantı ucu var) 1 eğik şekilde araca bağlanmış, buji lerden biride gevşek kalmış, neyse düzelttik, tekrar eski tamirciye gittim ve olanları anlattım usta da ben yoktum çırak takmış dikkat etmemiş özür falan diledi, çırağa döndüm neden dikkat etmiyorsun dedim, ben doğru taktım dedi artık anlarsınız zıvanadan çıktım bir tokat patlattım, illa aracın başın damı duracağız kardeşim nedir bu cahil okumamış tamircilerden çektiğimiz neyse herkese kazasız belasız günler dilerim

Çıragı degılde Ustayı dovseymısınız , tabi o anda gücü yetebilen yetebilene ;)
Butun hata ustada , çıraga ogretmesı gerekende o , cıragın yaptıgı ısten meshul olanda o...

Neyse gecmısolsun ;)

uyarı için sağol ama çocuğa tokat patlatma durumunu sevmedim pisikopatmısın sen dişine göre buldun tabi mafyalık yaptın çocuğa hanımınada şiddet uyguluyosundur sen elinin ayarını bi düzelt istersen bigün ters birine çatar alırsın cevabını

Konuyu sonlandırıyorum, Fight Club forumlarına vs. üye olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri