Dijital fotoğraf makinesi tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Firaty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Firaty06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Küçük çaplı bi dijital fotoğraf makinesi almayı dusunuyorum sizce

Kodak EasyShare M580

http://www.bimeks.com.tr/urun/122264/kodak-easyshare-m580.aspx

yoksa

CASIO EX-ZS6 HD MOVİE 16 MP 2,7"LCD

http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/casio-ex-zs6hd-movie_gumus-ex-zs6-hd-movie-16-mp-2,7-lcd-dijital-fotograf-makinesi%28gumus%29/productdetails.aspx?I_ID=61307#allImage
s

sizce hangisi iyi bu makineyi kullanan varmı bu fıyata iyimi iyi yönleri kotu yonleri nelerdir ?

yada bu fıyat civarlarında baska makine onerırımısınız

Kodak battı. Casiolar hakkında bilgim pek yok ama kompakt sınıfta şiddetle Sony öneririm. Alırken da Carl Zeiss optikli olanları tercih edin mutlaka. 100-200 fazla verin ama mutlaka Carl Zeiss optikli olsun.

Sony nin kalitesini tabiki tartışmayacağım ama ekonomik çözümlere bakacaksak siz megapixel kavramına fazla takılmayın bu iki seçenek arası seçim yapacaksanız kodak ın 14lük makinesi lens kalitesi açısından 16lık casio dan iyidir.. 200tl bütçeyle canon a2200 ler var,samsung un st67 leri var orta sınıfta işinizi görür..

Bütçe düşükse eğer Fuji'nin mp'si düşük modellerini tercih edebilirsiniz.

Kodak battı. Casiolar hakkında bilgim pek yok ama kompakt sınıfta şiddetle Sony öneririm. Alırken da Carl Zeiss optikli olanları tercih edin mutlaka. 100-200 fazla verin ama mutlaka Carl Zeiss optikli olsun.

garanti bakımından sorunmu olur kodak alırsam

fujifilm f50fd tavsiyem.ben onu alcam 189 tl gibi fiyatı var.

Hocam dikkat et bu sürün outlet ürünü...
Dış Ambalaj: Açık
İç Ambalaj: Açık
Eksik Ürün Aksesuarları: Kutusu yok
Ürün Kusurları: Deklanşörü arıza yazıyor...

Bimesk garantiden gelen bu ürünleri toplayıp onarıp satıyor... Outlet yazanlar kusurlu Sezon Sonu yazanlar teşhir ürünü... Daha dün bende Nikon P500 alıcaktım, 5 aydır teşhirde herkesin mıncıkladığı makinaymış hemen bıraktım elimden...

Geri