Digital Km Calismiyor!!!!!!

ASLANYUREK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar astra g aracimin gostergelerini söktüm ve icini temizleyeyim dedim.herseyini dogru taktigima emin oldum ve yerine yerlestirdigimde digital km sayilarinin yanmadigini gordum ayni zamanda gostergelerin ortasina denk gelen lambasida temassizlik yapiyo galiba arada bir yanip yanip sonuyo.lutfen bu konuya hakim arkadaslar bana yardimci olabilirlermi:cry:

göstergede filim şerit vardı ve söktünmü öyleyse geçmiş olsun öyle deilse yol bilgisayarı varsa oda çalışmıyorsa sigortasında bir problem vardır

arkadaslar astra g aracimin gostergelerini söktüm ve icini temizleyeyim dedim.herseyini dogru taktigima emin oldum ve yerine yerlestirdigimde digital km sayilarinin yanmadigini gordum ayni zamanda gostergelerin ortasina denk gelen lambasida temassizlik yapiyo galiba arada bir yanip yanip sonuyo.lutfen bu konuya hakim arkadaslar bana yardimci olabilirlermi:cry:

arkadaşım, benim aracımda astra g comfort idi, birgün yolda giderken aniden km rakamlarını göremedim, baktım tamamen karanlık, forumdaki arkadaşlara tanıştım, km bölümünün arkasında bulunan ampulun patlamış olabileceğini söylediler.
Bende seningibi kendime güvenerek gösterge panelini söktüm, KM nin arkasında bulunan ampulu söktüm, kontrol ettiğimde yanmadığını gördüm, opel parçası satan bir yerden 3 YTL karşılığında aldım, üzerinden çıkan ampul biraz özel bir ampul markası ise ostram, aynı markadan alıp taktım, herşey düzeldi....bilgine...kal sağlıcakla.....:D

ampulden olabılır. dun bende soktum km yerının ampulu saglamdı taktım bı baktım patlamıs. olabılıyor denk gelmıstır. ama arkadasın dedıgın gıbı film sertını söktuysen o iş bitmiştir saglam bı elektronıkcı halleder

evet o ampül diğerlerinden biraz farklı bende onu bulabilirmiyim diyorum acaba km ve devir saatinin oradaki ampüllerdne taktım sorunu çözdü ama ileride zarar verebilir diye korkuyorum orjinalini nereden buluruz acaba ?

evet o ampül diğerlerinden biraz farklı bende onu bulabilirmiyim diyorum acaba km ve devir saatinin oradaki ampüllerdne taktım sorunu çözdü ama ileride zarar verebilir diye korkuyorum orjinalini nereden buluruz acaba ?

Opel parçası satan yerlerde bulunuyor.Farklı markalarda ampüller bulabilirsin,philips veya osram tavsiye ediyorum

Geri