dierksiyonu sağ sol yapınca yol bil. göz kırpıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Türkay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
(2004 opel vectra c) araç çalışırken direksiyonu sağa sola çevirince göğüsteki yol bilgisayarı ekranı hafif hafif göz kırpar gibi elektirik kesiyor şimdilik sorun değil ama ilerde nolur bilmem. Anlayan varsa yazarsa memmun olurum. :help:

akünün zayıflığından kaynaklanıyor olabilir ya da şarj dinamosunda problem olabilir,diresiyon elektrikli olduğu için etkiler...

Aküyü Yeni Aldim (mutlu Opel Aküsü) Tüpten Sonra Oldu. Tüpten Olabilirmi Dicem Ama Bilmiyorum

beyaz ampul den de olabilir mi

ha birde geçen hafta beyaz ampul takdırdım taktıktan sonra kendi park ampullerinide kablo çekerek motor içine takdılar motor aydınlatması gibi oldu yoksa arıza verdiyordu. ondan da olabilir mi acaba. Yav araca hiç bi şey yapdırmıcan valla.:mad:

yok mu tahmini olan

Direksiyonu araç çalışırken sağa veya sola çevirince yol bilgisayar ekranı bir an hafif hafif göz kırpar gibi gidip geliyor, şimdilik zararı yok ekran silinmiyor ama şimdilik ayrıca aracı ilk çalıştırdığımda ekranın aydınlatması az oluyır rolanti çıktığında kuvvetli normal aydınlığına dönüyor. gelecek Cumaya kadar kAYSERİYE DE GİDEMicem. İnşallah yolda bırakmaz. Durun inimde bide parlaklık ayarını kontrol edim ya geçen resetledididm bi dakka müsade.

valla aynı sorun bizde de var ama bn herhangi elektrikli bişeyi devreye soktuğumda da oluyo direksiyonu çevirincede oluyo aynı zamanda bnm farlarda azalıp çoğalıyo ne olacak bilmiyom

arızayı azda olsa buldum gibi

arkadaşlar benim kalan benzinle gideceğim km düşmüyordu şimdi düşüyor hemde hızla araç hem benzin hem gaz yakıyor olabilirmi böle bi şey. evet benzinde hem gösterge hem bilgisayar düşüyor tüpte gidiyor.
Direksiyonu sağ sol yapınca ekranda ışık parlaması oluyordu tüm düğmelere baktım arka cam resistansını çalıştırınca ekran yine aynı oluyor hem de motorun sesi ve rolanti bozuluyor, rolanti saati aşşağı yaukarı oynuyor resistans düğmesine basınca arka camın olduğu bir yerlerden taraftan tık tık ses geliyor. Tahmini elektirirk sorunum var.

Geri