Devletin ceza gönderirken yaptığı ince hesap!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 07.2007'de fsm köprüsünden ücret ödemeden geçtim yani tam kgs yi hazırladım telde çok hareretli bir konuşma yapıyordum birde baktım gişeyi geçmişim. aylar sonrada araştırdım hiçbir borca rastlamadım. ceza bugün elime ulaştı. ancak 10 katı ceza hesaplanırken zamlı tarifeden hesaplanmış. benim geçtiğimde 2,60 TL idi. şimdi ise 3,75 TL. yani devlet bunu neden tam iki buçuk yıl bekletiyor. tam da zamı yaptıktan sonra gönderiyor. yani burda benim aklıma gelen tek şey her 2 köprüden günde onlarca kişi ücret ödemeden geçiyor.2 buçuk senede onbinlerce kişi geçti bunların hesaplamasını yaparken eski tarife ile yeni tarife arasında hiçte azımsanmayacak bir fark oluyor. yani kabaca anlatmak gerekirse devlet bunu kasıtlı olarak yapıyor. biriken cezaları ellerinde biriktirip zam oldummu yüksek tarifeden işleme koyuyorlar.

devlet vatandaşı soyarak varlığını devam ettiriyoda onda :)

Bence sana denk geldi.Geçen sene arkadaşım bu yüzden ceza yemişti ve ödedi.Bazı cezalar geçikebiliyor ama genede yüksek fiyattan gönderilmesi saçma.Özellikle bekletme gibi bişey olamaz..

adamlar isini biliyor..:D

bende yaklaşık 11 sene önce Fsm den kaçak geçiş yaptım ortada ceza fln yok bakalım ne zaman çıkıcak

bende yaklaşık 11 sene önce Fsm den kaçak geçiş yaptım ortada ceza fln yok bakalım ne zaman çıkıcak

kaçak geçişten dolayı gelmese bile, ehliyetsiz kullanmaktan gelir :D

bence bu devletin kurnazlığı değil devlet dairelerindeki memurların vurdumduymaz baştansavma iş yatıklarından yoksa böyle ince hesap yapacaklarını zannetmiyorum :(

arkadaşlar 07.2007'de fsm köprüsünden ücret ödemeden geçtim yani tam kgs yi hazırladım telde çok hareretli bir konuşma yapıyordum birde baktım gişeyi geçmişim. aylar sonrada araştırdım hiçbir borca rastlamadım. ceza bugün elime ulaştı. ancak 10 katı ceza hesaplanırken zamlı tarifeden hesaplanmış. benim geçtiğimde 2,60 TL idi. şimdi ise 3,75 TL. yani devlet bunu neden tam iki buçuk yıl bekletiyor. tam da zamı yaptıktan sonra gönderiyor. yani burda benim aklıma gelen tek şey her 2 köprüden günde onlarca kişi ücret ödemeden geçiyor.2 buçuk senede onbinlerce kişi geçti bunların hesaplamasını yaparken eski tarife ile yeni tarife arasında hiçte azımsanmayacak bir fark oluyor. yani kabaca anlatmak gerekirse devlet bunu kasıtlı olarak yapıyor. biriken cezaları ellerinde biriktirip zam oldummu yüksek tarifeden işleme koyuyorlar.
buna neden bu kadar içerlediniz anlayamadım :D sizi ,bizi kısaca vatandaşı düşünecek değillerya adamlar sinekten nasıl yağ çıkartırız derdine düşmüş,keşke devlet işletim sistemi ve hükümet de windows gibi olsa, öyle bir reset atardım ki, ebediyen makina da açılmazdı hepimiz de rahat bir nefes alır,virüssüz,spamsız,asalaksız kalan ömrümüzü huzur içinde geçiriridik ne güzel hayal değil mi ... sanırım artık kayısı koparmak üzereyim :D hatta belki de coktan koptu birileri yüzünden ogs, kgs bunlar devede kulak boşver ...

öyle ince hesap yapıyorlarki inceden inceye donumuza kadar alacaklar yakında kimse anlayamacak. ben bu hükümetin samimiyetine hiçbir zaman güvenmedim ve yaptıkları her işten art niyet arıyorum. iktidara geldiklerinden bu yana emekliye zam vermediler seçimler yaklaşa dursun ağızlarına bir parmak bal sürmek için şu zammı yaptık bu zammı yaptık basbas bağırıyor adamın biri. ama benzine vergiye zam yapınca mesela yılbaşı gibi özel zamanlara getiriyorlar arada kaynasın die.

Geri